Ingezonden persbericht


Nederlands eerste Sportvakbeurs

Dit jaar Nederlands eerste Sportvakbeurs drie dagen lang hét trefpunt voor sporters, vrijwilligers, professionals, verenigingen, sportambtenaren en sportbonden.

Exposanten o.a.: Aerolux Nederland, Arcadis, ConeGroup BV, Dunlop Sports, Edel Grass, Entre-Prises, Golfcare Company, Mubo / Promatch, Nassau Golf, Plan My Sport, Rekre Sport, SLIMM Advies, Ubink Sportvelden, van Ginkel (Professionele Reinigingssystemen), van Kessel Sport en Cultuurtechniek, Von Heijden en Verre

Watch Out, here they come

Watch Out, here they come: Het Nike demoteam! Het geheim van hun succes schuilt in de originaliteit van hun acts, eigentijdse choreografie, styling en professionele optredens. Te zien op de Sportvakbeurs 2006.

"Opeens was het er" - "Bloqx®"

Een voor de wereld geheel nieuw product. De "Bloqx®" is een eenduidig en oneindig uitbreidbaar systeem voor het eenvoudig en eenduidig bouwen van klim en klauter structuren. Denk aan speelplaatsen, klimhallen, campings, pretparken, het strand, luchthavens, trein perrons, stadions, events, enz..Het "Bloqx®"

Het 'saaie' speelplein wordt omgetoverd

Volgens Michel Middendorp, verkoopleider Nederland weet VelopA Omniplay hier goed op in te spelen en komt zij met nieuwe Panna Knock-Out velden en Fitnesspoints met diverse fitnesstoestellen.

Woodies eerste duel op Nederlandse bodem

Voor de Alex TennisClassics 2006 in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven hebben Jacco Eltingh en Paul Haarhuis hun oude Australische rivalen Mark Woodforde en Todd Woodbridge gestrikt.

DemoDagen bij Lozeman Tuinmachines Elst BV

Lozeman Tuinmachines Elst organiseert haar DemoDagen in samenwerking met de twee filialen (Lottum & Smilde) en de dealers. Deze DemoDagen worden gehouden op 14, 15 en 16 september van 9.00 tot 17.00 uur op het demonstratieterrein van Lozeman Tuinmachines in Elst.

Straatgolf doorslaand succes!

Slim inspelen op het succes van boerengolf. Dit deed Patrick Lehman, eigenaar van café-restaurant De Luifel in Ruurlo, afgelopen oktober met de introductie van straatgolf. Een half jaar later is het 'kindje' van Lehman uitgegroeid tot een landelijk succesverhaal.

De gras norm van van Gaal bij AZ Alkmaar

ARCADIS en AZ Alkmaar zorgen voor prachtig voetbalveld.

Het zal u vast niet ontgaan zijn in de diverse media.... ARCADIS en AZ Alkmaar zorgen samen voor de aanleg van een prachtig voetbalveld in het nieuwe DSB stadion in Alkmaar.

Aanvraag voor bezoek en deelname

De Sportvakbeurs 2006 is dé juiste mix waar alle belangrijke marktpartijen werkzaam in de groeiende markt van sport- en vrije tijd elkaar ontmoeten in een inspirerende omgeving. Dit is het moment om nieuwe relaties aan te knopen en contacten te maken voor levering van producten en diensten.

Apollo, dé ideale portable oplossing tegen zwerfvuil

Zwerfvuil is één van de Top-3 ergernissen van bezoekers. ROM BV introduceert een uniek concept om af te rekenen met zwerfvuil. De portable Apollo combineert de flexibiliteit van een vuilnisbak met de degelijkheid van een afvalcontainer.

Nieuw voetbalsysteem ARCADIS: AKAM-XPS

Hier in actie met de grasbewerking naast het nieuwe DSB stadion.

Als antwoord op de toenemende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen ontwikkelde ARCADIS in nauwe samenwerking met ISA Sports, DSM, Edel Grass en Terra Sports Technology het AKAM-XPS voetbalsysteem

Geïnteresseerd in AKAM-XPS? www.arcadis.nl

2V2® IS DE SENSATIONELE NIEUWE BALSPORT !!

snel, spectaculair en conditioneel. 2V2 is ontstaan uit de snelheid in een squashbaan het kaatsen via de wanden, en voetbal.

www.sportvakbeurs.nl - info@sportvakbeurs.nl