Provincie Noord-Brabant


Brabant lanceert webcasting
www.brabantinnoveert.nl !

De provincie Noord-Brabant lanceert op 14 september de videowebsite www.brabantinnoveert.nl. Noord-Brabant is één van de meest innovatieve regio's van Europa. Om dat zichtbaar te maken, zal innovatief ondernemerschap op vernieuwende wijze in beeld worden gebracht. Met gebruik van moderne middelen als webcasting kunnen ondernemende Brabanders hun innovativiteit tonen.

Tijdens het 'Regionaal Ondernemers Congres op 14 september in het Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch zal verantwoordelijk gedeputeerde Onno Hoes (VVD) de website publiekelijk maken.
De site bevat veel filmpjes: over innovatieve ondernemers, Brabantse helden en reportages van actuele gebeurtenissen. Bekende Brabantse bedrijven zoals de Efteling en Philips staan erop, maar ook de mening van minister-president J.P. Balkende over dit onderwerp. Uiteraard kun je ook informatie vinden over de verschillende organisaties die innovatie in Brabant stimuleren.
Het bijzondere van de website is dat iedereen zelf een videoclip kan toevoegen. Op deze manier moet de site uitgroeien tot hét portaal van innovatie in Brabant.

N.B.
Pers kan via www.video4all.nl/ext/brain de site alvast bekijken. Aangezien de site pas op 14 september officieel gelanceerd wordt, vertrouwen wij erop dat u deze URL tot dat moment vertrouwelijk houdt.



Provincie Noord-Brabant