Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

3 in 1

Op donderdag 14 september vindt de opening van het Culturele seizoen van het Lokaal Cultuur Centrum Lombardijen plaats tijdens de 1e kunstborrel IJsselmonde van 2006.

Tevens wordt de winnaar van de Stampij Cultuurprijs bekend gemaakt.

De cultuurscout, Sanne Nelissen, en de locatiemanager LCC, Alcindo Silva, hebben hun krachten gebundeld om op 14 september het Culturele Seizoen op grootste wijze te openen i.c.m. de uitreiking van de Stampij Cultuurprijs en de 1e kunstborrel van dit jaar.

Van 15.30 tot 19.00 uur wordt een gevarieerd programma aangeboden dat onder andere bestaat uit een demo van Cool!Tango, presentaties, de uitreiking van de Stampij Cultuurprijs, muziek, een DJ etc. En natuurlijk is er alle gelegenheid om kennis te maken met andere genodigden onder het genot van een hapje en een drankje.

In navolging op vorig jaar, wordt ook dit jaar weer de Stampij Cultuurprijs uitgereikt aan het meest originele idee dat is ingezonden. De Stampij Cultuurprijs is in het leven geroepen om het culturele leven in IJsselmonde te stimuleren. Middels deze prijs maken bewoners uit IJsselmonde kans om hun ingezonden wens en of idee gerealiseerd te zien worden met (financiële) ondersteuning van de cultuurscout.

De winnaar wordt donderdag 14 september rond 16.30 uur bekend gemaakt in LCC Lombardijen, Menanderstraat 89.