Ingezonden persbericht


Open dag Jan Bernardus, Amstelveen

Nieuwbouwproject Jan Bernardus wordt binnenkort opgeleverd. Hieraan vooraf wordt op 14 september van 15.00 - 17.00 uur een open dag georganiseerd. Jan Bernardus is een project in de Jan Bernardusstraat dat ligt tussen de Wibautstraat en de Weesperzijde. Het project is zelfstandig ontwikkeld door projectontwikkelaar De Principaal. Architectenbureau Maaskant & Van Velzen is verantwoordelijk voor het ontwerp en Bouwbedrijf Van Schaik voor de bouw.

Oog voor detail

Het nieuwbouwproject is zeer zorgvuldig en met 'oog voor detail' ingepast in een bestaande 19e eeuwse straatwand. Jan Bernardus omvat 13 koopwoningen variërend van 2-kamer appartementen tot maisonnettes met tuin of dakterras. Door de toepassing van twee platformliften in het complex zijn er geen galerijen nodig en hebben alle woningen brede gevels aan voor- en achterzijde.

Startende kopers

Met Jan Bernardus zijn woningen in een prijsklasse gerealiseerd, die bij uitstek geschikt zijn voor de startende koper op de woningmarkt. Al voor Jan Bernardus in verkoop ging hadden meer dan 1300 mensen zich als belangstellende via de website geregistreerd, waardoor de kopers via loting geselecteerd zijn.

Uw (foto)redactie is van harte welkom Jan Bernardus te bezichtigen tussen 15.00 en 17.00 uur, Jan Bernardusstraat 11a t/m 19, 1091 TR Amsterdam.

Voor meer informatie, zie www.janbernardus.nl en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met: De Principaal, Caroline Enthoven, afdeling Communicatie Telefoonnummer: 020-6214 344 / 0625 - 088 975, e-mail: cen@deprincipaal.dekey.nl