Ingezonden persbericht


Persbericht

De Telefoongids biedt gratis mobiele telefoongids

Gegevens sneller beschikbaar via WAP

Amsterdam, 14 september 2006 - De Telefoongids introduceert de gratis mobiele telefoongids voor alle mobiele telefoon- en MDA-gebruikers met WAP.

Vanaf morgen biedt De Telefoongids de service gratis aan. Voorheen betaalde de gebruiker nog EUR 1,50 per maand voor de mobiele telefoongids. Door deze aanpassing kan men nu óók onderweg gratis De Telefoongids raadplegen. Dé bron voor praktische informatie over personen, bedrijven, producten en diensten.

"In een maatschappij waar men altijd onderweg is en snelheid essentieel is, biedt het gratis aanbieden van de mobiele telefoongids een uitkomst. Deze service versnelt niet alleen de toegang tot persoons- en bedrijfsgegevens maar creëert ook meer toegankelijkheid naar de gebruiker. De Telefoongids is nu op ieder moment en overal gratis te raadplegen," aldus Dolf Weiler, marketing directeur De Telefoongids.

De gratis mobiele telefoongids is beschikbaar via alle providers, waaronder KPN (i Mode), Vodafone (V-life), T-Mobile (T-zones), Orange (Orange World) en Telfort.

Over De Telefoongids BV

Maandelijks wordt De Telefoongids door meer dan 5,2 miljoen unieke bezoekers gebruikt voor het vinden van bedrijfs- en persoonsgegevens, waarmee www.detelefoongids.nl in de top-5 (Multiscope, jaaroverzicht 2005) van de meest bezochte sites in Nederland staat. Dagelijks wordt De Telefoongids door meer dan twee miljoen mensen geraadpleegd. Dit maakt De Telefoongids BV tot marktleider in directory services in Nederland. Naast de jaarlijkse uitgave van 45 regiogidsen die gratis worden verspreid onder ruim zeven miljoen huishoudens en 700.000 bedrijven in Nederland, biedt De Telefoongids de volgende diensten; de CD-foongids, De Telefoongids Professioneel, 0900-1313 nummerinformatiedienst en sms 1313. De Telefoongids BV, gevestigd in Amsterdam, is een zelfstandig opererend bedrijf, er werken ruim 600 mensen.

Meer informatie over De Telefoongids is te vinden op: www.detelefoongids.nl.

# # #