Ingezonden persbericht


Persbericht

58332b.jpg

Canon vereenvoudigt documentmanagement met

eCopy Connectoren

Hoofddorp, 14 september 2006 Canon introduceert eCopy Connectoren voor eCopy ShareScan OP. Met deze toevoeging aan het Document Distributie Portfolio kunnen papieren documenten, na te zijn gedigitaliseerd, eenvoudig worden opgeslagen in Document Management (DM)-, Enterprise Content Managent (ECM)- en Workflowsystemen. eCopy Connectoren zorgen dat documenten die met een Canon MFP of DR-scanner gedigitaliseerde worden zijn voorzien van indexgegevens waarna ze handig bruikbaar en hervindbaar zijn in in DM-, ECM- en Workflowsystemen. eCopy Connectoren van Canon werken goed samen met ruim tien DM/ECM-applicaties.

Directe integratie

eCopy Connectoren zorgen voor een naadloze integratie tussen eCopy en diverse softwareapplicaties. Documenten worden direct op de juiste wijze opgenomen in het DM-, ECM- of Workflowsysteem doordat de eCopy Scan Interface zich gedraagt als een cliënt van de applicatie. Dit maakt Canons eCopy Connectoren zeer gebruiksvriendelijk en beperkt de kans op verkeerd opgeslagen documenten. Rechten van gebruikers, mappenstructuren, documenttypes en beveiligingsniveaus worden 1-op-1 overgenomen.

Het succes van applicaties staat of valt met een snelle acceptatie door de gebruikers. De waarde van een DM, ECM of Workflowsysteem neemt sterk toe als ook scans van hardcopy documenten hierin worden opgenomen. De krachtige combinatie van eCopy software met de scanfuncties van Canons MFP s en DR Scanners maakt dat papieren documenten direct na ontvangst gemakkelijk gedigitaliseerd en op de juiste plek opgeslagen worden. Door de directe integratie van eCopy Connectoren met vrijwel alle bekende DM-ECM of Workflowsystemen wordt het de gebruiker zo eenvoudig mogelijk gemaakt , aldus Huub van Kesteren, Product Manager Canon Nederland.

Compatibel

eCopy Connectoren ondersteunen onder meer: Canon imageWARE Document Manager, ADOS, FileNet Image Services, FileNet Content Services, Hummingbird Enterprise DM, Interwoven Worksite, Open Text Livelink en Microsoft SharePoint Portal Server.

Bekroond

Canon eCopy is al vele malen bekroond. Ook in 2006 mocht Canon eCopy al drie prijzen in ontvangst nemen. Zo werd in augustus eCopy ScanStation OP uitgeroepen tot Most User Friendly Scanning Solution en in maart kreeg ShareScan OP voor Canon MEAP vijf sterren in het Buyers Laboratory Inc. (BLI) Solution Report. Ook het voorgaande jaar viel Canon met eCopy in de prijzen met onder meer in mei 2005 de Bertl s Best Award.

Over Canon

Sinds de oprichting in 1935 is Canon een toonaangevende leverancier van innovatieve producten en oplossingen op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie voor consumenten en zakelijk gebruikers. Canon investeert jaarlijks 7,9 procent van de jaaromzet in Research en Development, wat in 2005 meer dan EUR 2 miljard was. Canon heeft de ambitie om in elke branche waarin het actief is, wereldwijd een nummer één positie in te nemen. Hier maken wereldwijd meer dan 108.000 werknemers zich sterk voor. Canon is volgens onderzoek van Infosource in 2005 nummer één op de Nederlandse MFP markt. De bedrijfsfilosofie van Canon is Kyosei en betekent samenleven en samenwerken voor het algemeen belang . Deze filosofie klinkt door in Canons missie, doelstellingen en cultuur. Vanuit deze Kyosei-gedachte ondersteunt Canon verschillende initiatieven op maatschappelijk, cultureel en sportief vlak.

Meer informatie over Canon is te vinden op: www.canon.nl.

# # #

Beeldmateriaal dat in één oogopslag de uitgebreide integratiemogelijkheden met Canon eCopy Connectoren verduidelijkt is te downloaden via: http://www.edelmanpr.nl/pressroom.php?Action=Illustrations&CompanyId=9

Perscontact:

Huub van Kesteren

Product Manager Canon Nederland

tel: 023 5670446

mailto:h.van.kesteren@canon.nl

Miranda Mens/Nina Breuning
Edelman

tel: 020 301 09 80

mailto:miranda.mens@edelman.com of

mailto:nina.breuning@edelman.com