AutoRai

Toyota introduceert Toyota Express Service (TES) in Europa

(9/14/2006)
Toyota Motor Europe (TME) start in geheel Europa met een nieuwe, zeer efficiënte aanpak van onderhoudsbeurten onder de noemer Toyota Express Service (TES). Met dit nieuwe serviceconcept â waarmee in de afgelopen maanden is proefgedraaid â biedt Toyota slim en efficiënt onderhoud voor Toyota rijders. Door de werkzaamheden van twee Toyota technici te synchroniseren en hen te voorzien van speciale gereedschappen, kan een complete Toyota onderhoudsbeurt voor vrijwel iedere Toyota binnen een uur worden uitgevoerd. Voor de structuur achter TES heeft het beproefde en in de fabrieken toegepaste Toyota Production System (TPS) model gestaan. De capaciteit van de dealerwerkplaats stijgt flink met een minimale financiële investering en klanten kunnen kiezen uit service die aansluit bij hun wensen. TES is het meest recente voorbeeld van Toyotaâs strategie om Toyota rijders de beste producten en het maximale gebruiksplezier te bieden.

âService en klanttevredenheid zijn cruciale pijlers onder de totale aanpak bij Toyota in Europaâ, zei Alain Uyttenhoven, Vice-President After Sales van Toyota Motor Europe bij de presentatie van TES. âWij geloven dat onze klanten de beste koopervaring genieten. Die moet geëvenaard worden door de beste gebruikservaring. Met 10 miljoen Toyota eigenaren in Europa â en dat aantal zal zeker verder toenemen â moeten we innovatieve oplossingen zoals de Toyota Express Service ontwikkelen om te zorgen dat we voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.â

Toyota lanceerde TES onlangs op Automechanika 2006 â âs werelds grootste vakbeurs voor de automotive after sales markt â in het Duitse Frankfurt. TES combineert een aantal kernprincipes van TPS, die wereldwijd gebruikt worden in de Toyota fabrieken.

Toyota is van mening dat het succes van zijn partners en zijn activiteiten in Europa alleen mogelijk is met de tevredenheid van de klanten. Een sterk maar flexibel Europees netwerk van circa 3.000 dealers en klantgerichte medewerkers vormen hiervoor de basis.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster