C/TAC

Ctac AMI opent tweede datacenter

In samenwerking met Easynet opent Ctac AMI, onderdeel van Ctac Powerhouse, een tweede datacenter te Amsterdam. Dit datacenter stelt Ctac AMI in staat meer faciliteiten te bieden bij haar hosting. Er kunnen meer kritische systemen worden ondergebracht en er kan nog flexibeler en sneller gehandeld worden. Bovendien biedt een tweede datacenter mogelijkheden voor disaster recovery waardoor de veiligheid van de activiteiten optimaal gewaarborgd is.

Ctac N.V. beschikt met datacentra in Amsterdam en `s-Hertogenbosch over alle middelen om een betrouwbare werking van SAP-systemen veilig te stellen. `Waar men bij remote beheer nog te maken heeft met eigen huisvesting van servers, staat bij hosting alle benodigde hardware op het Ctac Computercentrum. De gebruikers zijn via datacommunicatieverbindingen met ons verbonden,' aldus Henny Hilgerdenaar, Director Ctac AMI. `Samen met Easynet zal Ctac AMI de markt voor SAP hosting verder kunnen bewerken.'

"Om te profiteren van globalisering en supply chain visibility stellen bedrijven steeds hogere eisen aan de hosting van hun bedrijfskritische oplossingen. Beschikbaarheid, veiligheid en snelheid zijn voor de eindgebruiker van essentieel belang", aldus Arjen Berendsen, Algemeen Directeur van Easynet B.V. "We zien Ctac AMI dan ook niet alleen als een belangrijke klant, maar vooral als een partner. In nauwe samenspraak hebben we een maatwerkoplossing ontworpen en geïmplementeerd, en hebben we strikte garanties afgegeven over de levering van de hostingdienst. Easynet staat zo borg voor een belangrijk onderdeel van de hosted SAP-oplossingen die Ctac AMI aan zijn klanten levert."

Profiel Ctac
Ctac is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van SAP-systemen en hiervan afgeleide activiteiten zoals systeem upgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Service Partner en de grootste SAP-reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 200 organisaties in handel en industrie, zakelijke dienstverlening, retail, (semi) overheid en universiteiten.

Ctac had per 30 juni 2006 243 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in `s-Hertogenbosch (Nederland).

Ctac is genoteerd aan de Eurolist bij Euronext Amsterdam en is opgenomen in het Next Economy segment van Euronext.



C/TAC