1e persbericht van donderdag 14 september 2006

Eindhoven, 14-09-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie houdt lastige man aan

De politie heeft woensdag rond 21.40 uur in een woning in het stadsdeel Stratum een 44-jarige man aangehouden. De man had een relatie met een 31-jarige vrouw uit Eindhoven gehad. Deze relatie was door de vrouw enige dagen geleden beëindigd. De man had hier moeite mee en viel de vrouw herhaaldelijk lastig. Hij belde haar voortdurend op haar GSM en gooide stenen tegen de ramen van haar woning. De man is ingesloten.

Eindhoven: Politie houdt dronken automobiliste aan

De politie heeft woensdag rond 23.45 uur op het Hendrik de Keijzerplein een 55-jarige Eindhovense vrouw aangehouden. De vrouw was even daarvoor met haar auto tegen een andere geparkeerde auto gereden. De eigenaar van de auto had dit vanuit zijn woning gezien en belde de politie. De vrouw had gedronken en kon zich niet herinneren dat ze tegen de auto was aangereden. Haar rijbewijs is ingenomen en tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Fietster gewond bij ongeluk

Donderdag rond 7.30 uur is een 22-jarige vrouw uit Valkenswaard gewond geraakt bij een ongeluk op de kruising Antoon Coolenlaan/Bayeuxlaan. Volgens getuigen reed de vrouw met haar fiets door het rode licht en werd op de kruising aangereden door een 37-jarige Eindhovense automobiliste. De fietster is met een hersenschudding naar het ziekenhuis vervoerd.

Eindhoven: Politie houdt vrouw aan na bedreiging

De politie heeft woensdag rond 18.00 uur in een woning in Strijp een 51-jarige vrouw aangehouden. Tegen de vrouw is aangifte van bedreiging gedaan. De vrouw heeft enige tijd geleden een 47-jarige buurvrouw bedreigd met een hockeystick. Bij een andere buurvrouw had zij korrels gestrooid in de kippenren. Onderzoek moet uitwijzen of het giftige korrels betreft. De vrouw is ingesloten voor nader onderzoek.

Leende: Inbraak in woning

Woensdag tussen 8.30 en 16.00 uur is ingebroken in een woning aan de Oostrikkerdijk. De voordeur van de woning werd opengebroken. Uit de woning verdwenen een computer met flatscreen en een printer.