Ingezonden persbericht


Waldata kiest voor Tijd Beursmedia

Waldata, de belangrijkste Franse verdeler van analysesoftware op beursgebied, heeft voor haar datavoorziening gekozen voor Tijd Beursmedia.

Realtime koersen

Waldata maakt nu gebruik van Euronext Amsterdam. Brussel en Parijs, Amerika, alle internationale indices, rentes, alle Forex Cross Rates, CME en Eurex futures. Tevens wordt een systeem geleverd om de corporate actions te kunnen opvolgen.

Slotkoersen

Naast de realtime koersen ontvangt Waldata ook slotkoersen van de overige Europese beurzen. Belgische en Nederlandse beleggingsfondsen naar Luxemburgs recht, alle Franse beleggingsfondsen en de koersen van de Magreb landen (Maroco, Tunesie en Algerije).

Al deze koersen dienen voor het analyse platform "Walmaster Platinium" dat een automatische orderrouting biedt.

"Dankzij onze totaalaanbod in combinatie met onze specialisatie en verrijking van data binnen de Beneluxmarkt worden we meer en meer benaderd door partijen van buiten deze regio. Waldata is daar een mooi voorbeeld van", aldus Greg Stevens, de verantwoordelijke Account Manager bij Tijd Beursmedia.


Tijd Beursmedia


Tijd Beursmedia is reeds meer dan 15 jaar actief op de markt als financiële datavendor. Voor diverse kanalen zoals print, internet, teletekst, 0900, i-mode, SMS, PDA en televisie wordt financiële informatie bestaande uit koersen, nieuws en analyses geleverd. Naast het aanleveren van onbewerkte data, levert Tijd Beursmedia een belangrijke toegevoegde waarde aan haar klanten door de gegevens in haar databanken te analyseren. Tijd Beursmedia beschikt daarbij over een eigen team analisten dat tekent voor de meest complete fundamentele databanken van aandelen, beleggingsfondsen (België, Luxemburg en Nederland, genoteerd en niet-genoteerd), warrants en reverse-convertibles.