Ingezonden persbericht


STUDENTEN UITPAS: UIT VOOR WEINIG IN ROTTERDAM

Als student is het goed toeven in Rotterdam. Of je nou van hiphop houdt of dance, of je nu het liefst naar de film gaat of graag langs de galerietjes op de Witte de Withstraat struint. In Rotterdam kun je 24/7 los. Nog leuker wordt het wanneer je dit alles met korting kunt bezoeken. Vanaf september 2006 introduceert het Rotterdams Uitburo de Studenten Uitpas.

Eerste Rotterdamse structurele kortingspas, speciaal voor studenten

Met de Studenten Uitpas krijgen studenten tot en met 26 jaar, studerend aan een van de hogescholen of universiteit in Rotterdam, korting bij 28 verschillende uitgaansplekken in Rotterdam. Hiermee is Rotterdam de eerste studentenstad in Nederland met een pas die structureel korting geeft op het reguliere aanbod bij theaters, podia, filmhuizen, clubs en musea in de stad. Van Off_Corso tot het Luxor Theater, de Studenten Uitpas geeft standaard kortingen die zelfs oplopen tot 75%!

Korting; van theater tot club

Het gemak van de Studenten Uitpas is dat studenten met de Uitpas direct korting krijgen aan de kassa. Van theater tot club. Toon de Studenten Uitpas en betaal minder euro s voor toegangskaarten. Zo krijgen studenten met de Uitpas 40% korting op een entreekaartje voor de Kunsthal, betalen studenten met de pas 50% van de normale prijs bij Luxor Theater, concerten in Rotown en feestjes in B.U.M.B. en geeft de Studenten Uitpas tot 75% korting bij de Rotterdamse Schouwburg. Een overzicht van alle deelnemende instellingen en kortingen op vertoon van de Studenten Uitpas is te vinden op www.studentenuitpas.nl. Hier is ook de volledige uitgaansagenda van het Rotterdams Uitburo te vinden.

Gratis en makkelijk

De Studenten Uitpas is gratis en direct aan te vragen op www.studentenuitpas.nl. De Uitpas valt circa twee weken later op de deurmat. Ook is de Studenten Uitpas verkrijgbaar bij het Rotterdams Uitburo in de Centrale Bibliotheek.

Studenten Uitpashouders ontvangen wekelijks een Studenten Uitmail, met tips voor uitgaan met de Uitpas en speciale acties voor Uitpashouders.

Ga voor meer informatie naar www.studentenuitpas.nl. De Studenten Uitpas is een service van het Rotterdams Uitburo.

NOOT AAN DE REDACTIE /