Politie Zeeland


---


W-2343-2006 Rijden onder invloed, Middelburg
In de Westerscheldestraat in zijn woonplaats werd woensdag om 23.20 uur een 33-jarige Middelburger betrapt op rijden onder invloed.
Terwijl de politie bij zijn woning was vanwege een melding van geluidsoverlast, kwam de man aanrijden en hij bleek meer dan 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. Zijn rijbewijs werd ingenomen en hij kreeg een dagvaarding uitgereikt. In zijn woning had hij de muziek aan laten staan terwijl hij zelf niet thuis was en er werden vijf geluidsboxen in beslag genomen.

Z-2344-2006 Rijden onder invloed, Hulst
Een 38-jarige automobilist uit de gemeente Hulst moest donderdag om 02.45 uur zijn rijbewijs inleveren. Ook kreeg de man een dagvaarding uitgereikt.
Hij werd in de Overdamstraat in Hulst betrapt op rijden onder invloed. De man had meer dan 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

Z-2345-2006 Brand in schuur in Hulst
Donderdag om 09.10 uur brak brand uit in een schuur aan de Zoutestraat.
In de schuur stond een trekker met aanhangwagen, geladen met aardappels, er waren geen personen of dieren aanwezig. De oorzaak van de brand is waarschijnlijk kortsluiting.

O-2346-2006 Ongeval in Tholen
In de Meanderlaan vond donderdag om 10.30 uur een ongeval plaats.
Een 34-jarige man uit Tholen viel tijdens het glazenwassen van een trap en kwam op zijn rug terecht. Ambulance en traumaheli werden gewaarschuwd en de man is met rugletsel per ambulance naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht.

O-2347-2006 Aanhouding in Bruinisse
Donderdag omstreeks 02.00 uur werd in de Roggestraat in Bruinisse een 41-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland aangehouden en in verzekering gesteld.
Hij had een 43-jarige vrouw in haar woning in de Roggestraat mishandeld en een auto in brand gestoken, die door de brandweer werd geblust. De oorzaak ligt in de relationele sfeer en de politie heeft de zaak nog in onderzoek.

O-2348-2006 Aanrijdingen in Tholen
Donderdag vonden in Tholen twee aanrijding plaats.
De eerste aanrijding gebeurde om 08.20 uur op de kruising Nieuwe Postweg / Grindweg.
Een 37-jarige automobilist uit de gemeente Tholen reed over de Grindweg in de richting van Tholen. Bij de afslag naar de Nieuwe Postweg, de Thoolse brug, moest hij snelheid minderen voor fietsers. Een achter hem rijdende 21-jarige vrouw uit Oude Tonge kon niet tijdig stoppen. Beide auto's raakten beschadigd.
De tweede aanrijding vond plaats in de Bosstraat om 12.20 uur.
Een 47-jarige Thoolse automobiliste reed vanuit een parkeervak met de voorzijde van haar auto tegen de achterkant van de auto van een 32-jarige plaatsgenote. Deze auto werd hierdoor met de voorzijde tegen een boom gedrukt. Beide auto's raakten licht beschadigd.


---- --