Gemeente Breda

Gemeente brengt Horecawijzer uit

Burgemeester Van der Velden heeft vandaag, 14 september, de nieuwe Horecawijzer overhandigd aan de heer P. Werther, voorzitter van de Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Breda.

Deze horecawijzer is opgesteld om startende en bestaande horeca-exploitanten een eind op weg te helpen. De horecaondernemer krijgt namelijk te maken met veel regels en instanties.

Om de horecaondernemer zo goed mogelijk wegwijs te maken in de gemeentelijke regelgeving, zijn in deze uitgave de meest voorkomende onderwerpen op een rij gezet. Per onderwerp is in het kort weergegeven wat het beleid is in de gemeente Breda. Daarnaast zijn de legeskosten en de contactpersonen vermeld.

De gemeente Breda heeft een accountmanager voor de Horeca, mevrouw L. van den Bruele, tel. (076) 529 41 94. Zij coördineert de vergunningaanvragen met betrekking tot de horeca binnen de verschillende afdelingen. U kunt haar ook bereiken via het e-mailadres efm.van.den.bruele@breda.nl

De Horecawijzer is vanaf vandaag af te halen bij balie 20 van het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 en hieronder te downloaden.

Breda, 14 september 2006

Horecawijzer