VNU N.V.

Persberichten

Benoeming: Ton Otten Chief Operating Officer VNU Exhibitions Europe Publicatiedatum: 06-09-2006

Binnen VNU Exhibitions Europe is Ton Otten (49) benoemd tot Chief Operating Officer (COO). Otten zal zich in zijn nieuwe functie nadrukkelijk bezighouden met de commerciële ontwikkeling van het bedrijf. Sinds 2002 is Otten Chief Financial Officer van VNU Exhibitions. Daarvoor werkte hij bij de Jaarbeurs. Hij zal beide functies combineren.

Met deze benoeming heeft de directie een bredere basis gekregen. Dit is ingegeven door marktontwikkelingen. VNU Exhibitions verwacht de komende jaren verdere groei. Daarnaast zijn de activiteiten van het beursbedrijf in Sjanghai zo omvangrijk geworden, dat dit extra aandacht vraagt van de directie in Nederland.

VNU Exhibitions is in Nederland marktleider met vakbeurzen en neemt een sterke positie in met consumentenbeurzen als De Vakantiebeurs, Motorbeurs Utrecht en Holland Art Fair. De totale Nederlandse portfolio omvat 50 beurstitels. In Sjanghai behoort VNU Exhibitions tot de top drie van de beursorganisatoren. VNU Exhibitions is een joint venture van Jaarbeurs en VNU.

.-.-.-.-.-.-.

Noot voor de redactie (