Gemeente Bussum

Ontwerp-jaarplan Welzijn 2007

In het ontwerp-Jaarplan Welzijn 2007 wordt een voorstel gedaan voor de verdeling van het welzijnsbudget voor het komende jaar. De raadscommissie Welzijn behandelt het plan op 21 november. Naar verwachting zal het plan in de raad van 7 december worden vastgesteld.

Voor het zover is, wordt u in de gelegenheid gesteld uw mening te geven over het ontwerp-Jaarplan. Daartoe ligt het plan van 11 september tot en met 9 oktober 2006 ter inzage bij de centrale balie in het gemeentehuis, de Openbare Bibliotheek aan het Wilhelminaplantsoen 18, het Informatiecentrum aan de Huizerweg 54 en centrum De Uitwijk aan de Dr. Schaepmanlaan 10.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunt u uw op- en aanmerkingen schriftelijk indienen bij burgemeester en wethouders, postbus 6000, 1400 HA Bussum.

Hoorzitting

Er is ook een openbare hoorzitting gepland, waarop iedereen de mogelijkheid heeft haar of zijn mening over het plan naar voren te brengen. De hoorzitting wordt gehouden op dinsdag 3 oktober 2006 in het gemeentehuis en begint om 20.00 uur. De schriftelijk ingediende opmerkingen en dat wat tijdens de hoorzitting ter sprake is gebracht wordt betrokken bij het opstellen van het definitieve plan.

Voor meer informatie kunt u bellen met de heer L. van Agthoven, tel. (035) 692 87 09.