Gemeente Den Haag

De Haagse Natuurverkenners gaan op zaterdag 23 en zondag 24 september voor de vijfde keer dit seizoen wandelen. De route loopt dit weekend door het Hubertuspark. Zowel leden als niet-leden van de natuurclub kunnen de wandeling maken.

Voor jong en oud
De wandeling duurt ongeveer 1½ uur en is ontwikkeld voor kinderen van 7 tot 13 jaar. De route is goed te lopen voor zowel jong als oud, dus deelnemers van alle leeftijden zijn welkom. HNV-leden die meewandelen, krijgen op het startpunt een routekaart en een informatieboekje over de planten en vogels die onderweg te zien zijn. Niet-leden betalen twee euro voor de kaart en het boekje. Het startpunt van de wandeling is bij de stadskwekerij aan de Kwekerijweg 8a. Starten kan tussen 10.00 en 14.00 uur. Daarnaast kunnen kinderen planten stekken.

Natuurverkenners
De Haagse Natuurverkenners is een natuurbelevingclub voor kinderen van 7 tot 13 jaar. Zes keer per jaar kunnen leden en hun familie gratis deelnemen aan wandelingen. Wie lid wordt, voor 10 euro per jaar, ontvangt ook een clubkaart en nieuwsbrieven met informatie over de activiteiten. Meer informatie staat op www.denhaag.nl/hnv.