Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Jongen (17) aangehouden na mishandelingen

Publicatiedatum: 14-9-2006 16:57:46

Velp/Arnhem - De Arnhemse politie heeft woensdagmiddag een zeventienjarige Arnhemmer in zijn ouderlijke woning aangehouden wegens mishandeling. Een zestienjarige jongen uit Rheden had eerder die dag aangifte gedaan dat hij door de Arnhemmer was geslagen op de Arnhemsestraatweg in Velp. De twee waren voorheen bevriend met elkaar maar zouden ruzie hebben gekregen. Sindsdien zou de Arnhemmer de jongen uit Rheden meerdere keren hebben opgezocht en mishandeld en bedreigd. Nadat de Rhedenaar weer aangifte had gedaan werd de Arnhemmer thuis bezocht en aangehouden. De jongen is in verzekering gesteld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Mishandeling op school, Huissenaar (17) opgepakt
Publicatiedatum: 14-9-2006 16:57:01

Arnhem - Een zeventienjarige scholier uit Huissen is woensdagmiddag door de politie opgepakt na een mishandeling in een school in Arnhem. De jongen zou een leeftijdsgenoot uit Arnhem hebben geslagen. De twee bleken elkaar te kennen en zouden al eerder ruzie met elkaar hebben gehad. Op een gegeven moment zou de Huissenaar de Arnhemmer in de school hebben opgezocht en hem daar klappen hebben verkocht. Docenten grepen bij het voorval in en wisten de partijen te scheiden. Gewaarschuwde agenten hielden de Huissenaar even later in de school aan. De jongen is in verzekering gesteld. Door de Arnhemmer, die geen zichtbare verwondingen had opgelopen, werd aangifte gedaan.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Vrouw aangehouden wegens belediging in politiebureau
Publicatiedatum: 14-9-2006 16:56:29

Arnhem - Een 46 jarige vrouw uit Arnhem is woensdagochtend aangehouden nadat zij herhaaldelijk een medewerker van de politie had beledigd. Dit gebeurde op het politiebureau aan de Beekstraat in Arnhem toen de vrouw een klacht wilde indienen tegen een agent die haar 's nachts had aangehouden. Bij het indienen van deze klacht was de vrouw erg luidruchtig waarop de politiemedewerker haar verzocht het rustiger aan te doen. De vrouw weigerde echter te kalmeren en spuugde over de balie heen richting de politiemedewerkers. De Arnhemse werd vervolgens aangehouden en is later weer vrijgelaten. Justitie besloot haar te dagvaarden.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Pech voor winkeldievegge

Publicatiedatum: 14-9-2006 16:55:41

Arnhem - Een 38-jarige vrouw uit Arnhem had woensdagmiddag extra pech. Niet alleen liep ze tegen de lamp en werd ze aangehouden, de vrouw bleek ook nog 14 dagen gevangenisstraf tegoed te hebben van justitie voor een ander vergrijp en moest die straf gelijk uitzitten. De Arnhemse werd rond het middaguur aangehouden bij een warenhuis aan het Velperplein, samen met een 41-jarige vrouw en plaatsgenoot. De twee zouden samen parfum hebben gestolen. De 41-jarige kon na verhoor naar huis.
Een 49-jarige Arnhemse veelpleger werd woensdagmiddag aangehouden bij een zaak aan de Heerlenstraat. Hij zou dekbedden hebben gestolen. De man werd nadat hij was betrapt door winkelpersoneel aan de politie overgedragen en is in verzekering gesteld. De buit moest worden teruggegeven.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Aanhoudingen na vechtpartij tussen scholieren

Publicatiedatum: 14-9-2006 16:52:22

Bij een school in Arnhem werd woensdagochtend rond 11 uur een vechtpartij gemeld. De vechtpartij zou een gevolg zijn van een ruzie eerder die ochtend tussen twee scholieren, waarbij ook klappen uitgedeeld zouden zijn. Rond 11 uur kwamen de vader en moeder van een van betrokken scholieren verhaal halen, waarna er buiten op straat, voor de school een vechtpartij ontstond. Door leraren werd de vechtpartij uit elkaar gehaald. Een van de scholieren in het conflict, 22 jaar uit Duiven, heeft aangifte gedaan bij de politie. Volgens hem zou hij door de moeder van de andere scholier met een mes gestoken zijn. Hij had een lichte verwonding aan zijn rug. Door de politie werden de moeder, 44 jaar uit Arnhem, aangehouden voor poging tot zware mishandeling. Zij is in verzekering gesteld. Haar zoon, 19 jaar uit Arnhem, en de vader, 54 jaar uit Arnhem, werden aangehouden terzake openlijke geweldpleging. Door de politie is ter plekke een mes aangetroffen en in beslag genomen. De verdachten worden nader gehoord door de unitrecherche.

voor nadere informatie:
peter meijer
06-53187522

---