Politiebericht Utrecht stad, 09.15 uur

Utrecht, 14-09-2006

Scheer je weg

UTRECHT- Op woensdagavond werden twee messenboeven aangehouden. Omstreeks 15.45 uur werden twee vrouwen aangehouden nadat ze een aantal scheermesjes hadden gestolen. De twee vrouwen, 36 jaar uit Amsterdam, wilde met een groot aantal scheermesjes twv 150 euro, de winkel verlaten. Dit werd gezien en de vrouwen werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Bekeuring

UTRECHT- Op de Adelaarstraat, Gruttersdijk en de Kaatstraat werd woensdagmiddag een verkeerscontrole gehouden. In totaal kregen 20 weggebruikers een bekeuring voor o.a. bellen tijdens het rijden, rijden zonder gordel en rijden zonder helm.

Tegen de lamp
UTRECHT- Op donderdagochtend werd een fietsendief aangehouden. Omstreeks 00.45 uur stonden agenten te praten op de Elbedreef. Op een gegeven moment zagen ze een 33-jarige man uit Utrecht rijden. Hij had een fiets om zijn nek hangen. Toen de Utrechter de agenten zag stopte hij, plaatste de fiets van zijn nek op de grond en fietste doorleuk verder en liet de fiets achter. De man werd hierop aangesproken en zeer vermoedelijk is de fiets van diefstal afkomstig. De man werd aangehouden en gesloten voor verhoor.