Ingezonden persbericht

Koelewijn & Partners Nieuwsbrief donderdag 14 september 2006

Geachte relatie,

Hierbij ontvangt u het tweede nummer van onze periodieke nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief informeren wij u over relevante franchiseonderwerpen, opvallende en nieuwe franchise-initiatieven en interessante bijeenkomsten. Wij hopen dat deze nieuwsbrief bijdraagt aan de verbreding van uw visie op franchising.

Wij wensen u veel leesplezier toe!
Sommige franchisegevers raken teveel paaltjes

Sommige franchiseformules met blinde groeiambities laten een spoor van vernieling achter. Vernieling van illusies, carrières en spaargelden. Er zijn enkele situaties bekend waar binnen 5 jaar meer dan de helft van de franchisenemers noodgedwongen is afgehaakt. Joost Bos doet een beroep op partijen actief in de franchisesector om deze situaties te voorkomen.

http://koelewijn.nl/nb/06/art/02paaltjes.html
"Je bent nooit te ondernemend om te leren!"

Een groot deel van het succes van een franchiseorganisatie wordt bepaald door de wil om te leren. Leren van successen maar ook leren van fouten. In dit interview geeft Bert-Jan van der Stelt zijn visie op het belang van een lerende franchiseorganisatie.

http://koelewijn.nl/nb/06/art/02lerendeorganisatie.html
Gezocht: franchisemanager

Werving en selectie van franchise- en formulemanagement via Koelewijn & Partners is al jaren succesvol!
http://koelewijn.nl/nb/wens.html
Hier kunt u lezen over onze doeltreffende werkwijze. Wij werken met een aantrekkelijke vaste prijs en geven garantie op de kandidaat. Dat kan alleen als je overtuigd bent van een succesvolle aanpak.

In een oriënterend gesprek stellen wij samen met u vast welke aanpak voor u gewenst is. Bel of mail ons. Wij bouwen graag mee aan uw succes.
http://www.koelewijn.nl/managers/index.html

Seminar

Op vrijdag 22 september organiseert Koelewijn & Partners in samenwerking met
http://www.franchisenet.nl/ FranchiseNet en BDO wederom het seminar: Sturen op resultaat met internet en intranet. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Maurice van Rijn (035-542 08 28).
http://www.tpgpost.nl/
Klantnieuws

TPG Post verwerkt dagelijks meer dan 18 miljoen poststukken. Een deel van de post verloopt via Postbussen. Een aantal postbuslocaties wordt op basis van franchising geëxploiteerd door.
http://koelewijn.nl/nb/06/art/02tpgpost.html

Bonifatius Hoofdpijnkliniek ( http://www.hoofdpijnkliniek.nl/ BHK) is de eerste gespecialiseerde kliniek voor de bestrijding en behandeling van chronische hoofdpijn. BHK richt zich op samenwerking op franchisebasis met ziekenhuizen en neurologen.
http://koelewijn.nl/nb/06/art/02bhk.html

Benieuwd naar wat Koelewijn & Partners voor uw organisatie kan betekenen?
http://koelewijn.nl/contact/
Neem dan contact op met één van onze consultants.