Dienstenbond CNV

Bijeenkomst voor uitzendkrachten HBO Services
26-07-2006

Naar aanleiding van klachten van leden van CNV Dienstenbond heeft een eerste gesprek plaatsgevonden met HBO Services en de eigenaren van HBO Services (USG en INHOLLAND). Er zijn belangrijke problemen in de naleving van de CAO. Dit moet worden hersteld!

Over het verloop van de gesprekken met HBO Services willen we u graag bijpraten. Natuurlijk willen we ook graag horen wat u er van vindt. Ook eventuele nieuwe problemen kunnen aan de orde worden gesteld.

De klachten gaan over:

* de loonsverhoging over de afgelopen jaren
* de periodieken uit de loonschaal, over de afgelopen jaren
* uw deelname aan de pensioenregeling

* uw arbeidsovereenkomst

Om zoveel mogelijk uitzendkrachten te bereiken wordt daarom een personeelsbijeenkomst georganiseerd door CNV Dienstenbond.

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op

donderdag 14 september

vanaf 17.00 uur

in t Kruidvat, aan de Ouderkerkerlaan 30

in Diemen -Zuid

Het is in uw eigen belang om aanwezig te zijn. De bijeenkomst is alleen voor de uitzendkrachten die via HBO Services werken.

Informatie
Meer weten naar aanleiding van deze Info? Neem voor vragen of reacties contact op met de onderhandelaar namens CNV Dienstenbond, Harry Gerding, via telefoonnummer 023-5670686 of mail h.gerding@cnvdibo.nl

Tenslotte
Verspreiden of kopiëren van deze tekst is prima. Collegas die nog geen lid zijn kunnen vrijblijvend een informatiepakket opvragen via telefoonnummer 023-5651052. Wist u dat CNV Dienstenbond de laagste contributie kent van alle vakbonden die in het uitzendwezen actief zijn? We kunnen u een prima aanbod doen vanaf 1 euro per maand.