USG People N.V.
Published: 07:00 14.09.2006 GMT+2 /Source: USG People NV /AEX: USG /ISIN: NL0000354470

USG People kondigt voornemen aandelensplitsing aan.

Almere, 14 september 2006. Naar aanleiding van de ruime verdubbeling van de aandelenkoers van USG People N.V. in het afgelopen jaar, zijn de Executive Board en de Raad van Commissarissen voornemens de aandelen te splitsen in de verhouding 1:2.

De voorgenomen aandelensplitsing van 1:2 heeft als resultaat dat ieder geplaatst aandeel USG People van ¤ 1,- nominaal, wordt gesplitst in twee nieuwe aandelen van ¤ 0,50 nominaal. Deze gesplitste aandelen delen vanaf 1 januari 2006 volledig mee in de winst.

De Executive Board zal het besluit tot aandelensplitsing in de verhouding 1:2 en de hiervoor benodigde statutenwijziging voorleggen aan haar aandeelhouders in een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders. De oproepadvertentie van deze vergadering verschijnt vrijdag 15 september 2006 in de Officiële Prijscourant, het Financieele Dagblad en het NRC Handelsblad.

USG People N.V.
Executive Board

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ron Icke
CEO
+ 31 (0)36 529 95 05

Profiel USG People
USG People biedt alle vormen van flexibele arbeid en uiteenlopende diensten aan op het gebied van human resources en customer-careservices. De groep, met hoofdzetel in Almere, is actief in 11 Europese landen - Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal. In 2005 behaalde USG People een omzet van circa 3 miljard ¤ (na de overname van Solvus en op een pro forma basis) en heeft 7.700 vaste medewerkers in dienst. Dagelijks werken er via zelfstandige werkmaatschappijen van USG People 130.000 uitzendkrachten en gedetacheerde professionals.

De merkenportefeuille van USG People bevat de merken Start, Creyf's, Proflex (General Staffing), Unique, Content, Technicum, Secretary Plus, StarJob, Express Medical, Ad Rem, SYS (Specialist Staffing), USG Innotiv, United Technical Solutions, United Technical Solutions Energy, Beaver ITServices, United ICT Solutions, USG Capacity, Financial Forces, HR Forces, Legal Forces, Utrechtse Juristen Groep (Professionals), Accea, Carela, United Restart, United MarketPlace (HR Services), Call-IT en Telecom Direct (Customer Care Services)

De aandelen USG People staan genoteerd aan de Effectenbeurs Euronext Amsterdam N.V. (ticker: USG) en zijn opgenomen in de Midkap-index (AMX).

Website: http://www.usgpeople.com/