3 e persbericht van donderdag 14 september 2006

Berichten uit de regio

Eindhoven, 14-09-2006

Eindhoven: Politie vordert rijbewijs dronken bestuurder in

De politie heeft donderdag om 18.30 uur op de Geldropseweg een 41-jarige Helmondse automobilist aangehouden. De man had gedronken en blies een promillage van 1,85. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de politie maakt proces-verbaal op.

Eindhoven: Politie houdt man aan na bedreiging

De politie heeft in Woensel Zuid een 23-jarige man uit Heerlen aangehouden. De man was aan de woning van de ouders van zijn ex-vriendin gekomen en had hen verbaal bedreigd. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

Helmond: Politie houdt winkeldief aan

De politie heeft donderdag om 7.30 uur een 33-jarige Helmonder in zijn woning in Helmond West aangehouden. De man werd gezocht omdat hij verdacht wordt van de diefstal twee dekbedhoezen en twee hoeslakens uit een winkel in de binnenstad van Helmond. De diefstal was op 5 september maar de man kon toen ontkomen. Aan de hand van het signalement en videobeelden kon de identiteit van de winkeldief worden vastgesteld. De man is voor verder onderzoek de cel ingegaan.

Helmond: Politie pakt man met gestolen bromfiets

Op de Burgemeester Krollaan heeft de politie donderdag om 15.40 uur een 18-jarige Helmonder aangehouden. De man reed zonder helm op de bromfiets en bij controle bleek dat de bromfiets als gestolen stond gesignaleerd. De man is op het politiebureau gehoord. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld. De bromfiets is aan het bureau gebleven. De zaak wordt verder onderzocht.

Helmond: Politie neemt rijbewijs snelheidsovertreder in

Donderdagmiddag heeft de politie het rijbewijs van een 38-jarige Eindhovense automobilist ingenomen. De man reed rond 13.00 uur op de Europaweg met een snelheid van 127 km/u terwijl daar een maximumsnelheid geldt van 70 km/u. De politie maakt proces-verbaal op.

Vessem: Politie houdt man aan na huiselijk geweld

De politie heeft donderdag om 13.15 uur een 38-jarige man uit Vessem aangehouden. Dat gebeurde in zijn woning. De man zou even daarvoor zijn 38-jarige vriendin met wie hij samenwoont mishandeld hebben. Hij had haar bij de keel gegrepen en geduwd, zodat zij op een tafeltje viel. De man is na verhoor in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.