Nighttown Rotterdam

VRIJDAG 15 SEPTEMBER:
INFADELS (UK)

+ support act

Catchy electro-pop-punk met dikke vervormde baslijnen, funky gitaarriffs en lekkere rauwe, opgefokte vocalen; het is onmogelijk om de stijl van Infadels in één woord te omschrijven. Sinds het allereerste optreden in Nederland tijdens Motel Mozaïque 2005 is de populariteit van deze energieke band uit London de pan uitgerezen. Na anderhalf jaar keren ze op vrijdag 15 september eindelijk terug naar de plek waar het voor hen in Nederland begonnen is: Nighttown!

Als antwoord op de veilige rockbands en de oppervlakkig dance-acts van het afgelopen decennium, komen vijf jonge honden eind 2002 met het plan om van het geijkte pad af te stappen: Infadels is geboren! Afgeleid van het woord 'infidel', staat de band voor alles en iedereen die niets te maken willen hebben met maatschappij, geloof en politiek. Het enige wat belangrijk is, is gewoon doen waar ze zelf zin in hebben.

Punk gecombineerd met disco en rock met acid; Infadels is één van de weinige bands die precies weet hoe ze de verschillende scenes een schop onder hun kont moeten geven. Dat is niet het enige waar Infadels bekend om staat. Ook de chaotische shows, de onverwoestbare energie en de ijzersterke songs maken Infadels geliefd bij grote groepen muziekliefhebbers. Het is dan ook niet zo gek dat de singles 'Jagger 67' en 'Love Like Semtex' van het debuutalbum 'We Are Not The Infadels' veelvuldig te zien en te horen zijn op de Nederlandse radio- en muziekzenders.

Tijdens de enerverende shows op Motel Mozaïque 2005, Eurosonic, A Campingflight to Lowlands Paradise en London Calling heeft Infadels bewezen dat ze elk festival op de grondvesten kunnen laten schudden. Infadels nog niet live mee mogen maken? Op vrijdag 15 september staan ze in Nighttown!

VR 15.09 INFADELS (UK) + support act
Zaal open 20.00 uur / Aanvang 21.00 uur
EUR 13,- excl. voorverkoopkosten + lidmaatschap
De voorverkoop is reeds begonnen via Ticket Service Nederland, Plato, Velvet Music, Plaatboef en Nighttown Café.

www.nighttown.nl / www.infadels.co.uk


---