Ingezonden persbericht


SPEED EN GEIN!!

Het nieuwe all-inclusive arrangement op Silverstone:

Kick off: 15 september 2006

Een avond vullend programma waarbij facetten zoals snelheid, tactiek, inzicht en (on)bereikbaarheid samen gaan. Stel je eens voor: met een bekende coureur op een ludieke foto!! Bij Speed en gein is het allemaal mogelijk.

Nog nooit op een echte Dragster motor of auto gezeten? Ook dit is nu bereikbaar bij Silverstone..

Waarom wordt er bij race wedstrijden gewogen? Ook dit zal deze avond beantwoord worden. Echter voor de gang naar het circuit moeten er een aantal obstakels overwonnen worden. Laat eerst je rijvaardigheid maar eens tot zijn recht komen op onze simulator. Lukt dit?? Dan op naar het volgende obstakel.

Voor hen die deze gang laten voor wat het is, zijn er onze heuse PITKATTEN zij wijzen een ieder de weg van het Poolbiljart ( Poolen met een bekende Coureur ? ), of onze Lasergame arena tot de weg naar het KLPD buffet. Dit Buffet is uitgestald in een door een ieder te kiezen Pitbox. Stel je eens voor je eigen Ferrari Pitbox of doen we het gewoon in de Daf SkyBox? Om later op de avond niet overhoord te worden door de harde klanken van de sterke verhalen van je " Nooit Gedacht "-collega. Zorgt een wel heel bekende coureur voor een lekker swingend en vlammend einde van de avond.

All inclusive arrangement: a ? 69,- p.p.

Onbeperkt Karten
Onbeperkt Lasergamen
Onbeperkt Bier/fris/wijn/koffie/thee
KLPD-buffet
Ludieke spelen
Schumi-drive inn

Aanvangst: 18:30 - 23:00 uur Einde

Bel voor informatie of reservering naar Silverstone: 020-4973858 of mail naar: info@silverstone.nl