Info Avond Plastische Chirurgie, Maldegem
Vrijdag 15 september : Info-avond plastische chirurgie te Maldegem.

Begin dit jaar opende Body & Face te Maldegem een centrum voor esthetische en plastische ingrepen. Ondertussen telt Body & Face reeds veel tevreden patiënten en de belangstelling groeit nog steeds.

Omdat sommige mensen toch nog kampen met drempelvrees, werd besloten een info-avond te organiseren op vrijdag 15 september vanaf 18 uur. Bij een hapje en een drankje kan men zich gratis en vrijblijvend informeren over de verschillende behandelingen die uitgevoerd worden bij Body & Face.

De artsen zullen aanwezig zijn voor een eerste gesprek waarin een antwoord kan gegeven worden op alle vragen aangaande o.a. Vibro-Liposculptuur. Dit is de beste en nieuwste vorm van liposuctie. Het vet wordt op een zachte en verantwoorde manier weggenomen door gebruik van de Lipomatic. De liposuctie gebeurt onder lokale verdoving en heeft eveneens een liftend effect waardoor de huid weer strak wordt. De patiënt mag meteen na de behandeling naar huis. Dit geldt trouwens ook voor alle andere ingrepen, zoals de borstvergrotingen. Deze ingrepen gebeuren in aanwezigheid van een erkend plastisch chirurg en een anesthesist.
Verder kan u bij Body & Face terecht voor ooglidcorrecties, facelifts, halslifts, rimpelvullingen en lipvergrotingen, botoxbehandelingen, mesotherapie, anti-aging, chemische peelings, enz.
Er worden tevens proefbehandelingen met de laser gedaan zodat men kan zien hoe efficiënt en vlug couperose, ouderdomsvlekken, kleine spataders enz. kunnen verwijderd worden.
Bovendien wordt de nieuwste manier voor definitieve ontharing gedemonstreerd, namelijk het VPL-systeem.
Wie graag een proefbehandeling wil of een eerste kennismakend gesprek met één van onze artsen, dient zich telefonisch of per mail in te schrijven. Snel reageren is de boodschap want het aantal plaatsen is beperkt !

Journalsten zijn eveneens welkom. Gelieve zich in te schrijven.

Perscontact:

Telefoon : 050 / 700 312 of 0496 / 537 558.
Mailen naar : Nathalie@bodyandface.be
Website : www.bodyandface.be
Body & Face, Koningin Astridlaan 1B te Maldegem

URL: http://www.bodyandface.be