Mojo Concerts

12-9-2006

Van chick naar vamp: ontdek de vernieuwde Christina Aguilera

Ga d'r maar aan staan: in twaalf landen met je album vanuit het niets op nummer één binnen komen. Geen slechte prestatie voor een zangeres van pas 25 jaar. Met haar derde album Back To Basics heeft brulboei Christina Aguilera het geflikt waarmee ze voor eens en altijd afrekent met het one hit wonder syndroom wat haar telkens leek te achtervolgen.

Het geheim van Xtina is dat ze met ieder nieuw album als een ware kameleon zich ontpopt tot een andere persoonlijkheid. Het imago van stoere chick in weinig verhullende lingerie heeft plaats gemaakt voor een chique vamp in stijlvolle jurkjes. Met de hitsingle Ain't No Other Man geënt op swingende jazz- en bluessamples is de transformatie volledig geslaagd. Aanschouw de vernieuwde Aguilera in vol ornaat met dit exclusieve optreden!

Pre-sale voor Bill klanten start vrijdag 15 september. Kijk voor meer info op www.bill.nl.

Zaterdag 2 december 2006
Ahoy'- Rotterdam
Entree: E 55,-/E 50,-/E 47,-/E 44,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint maandag 18 september om 9.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal. Of bestel online kaarten hier.