Ingezonden persbericht


programma clubbazart oktober 2006 - Den Haag

Wijzigingen september:

Vrijdag 15 september: Punk International met Two Shot Blast en Dependent wordt: > Noyalty + Scatlover (!!!) (Zelfde tijd en entree: 21:00 / 4 euro)

Donderdag 21 september: VERVALT! (Geen vervangend programma)

Donderdag 5 oktober / 20:30 / 4 euro

DYING GIRAFFE NIGHT + THE PEASANTS!
Met NICAD, DE NIEUWE VROLIJKHEID en PORQUOI ME REVEILLER

Erg veel waar voor je geld jawel. Dying Giraffe, platform voor onafhankelijke bands, heeft een alleraardigst pakket samengesteld. Nicad en De Nieuwe Vrolijkheid behoeven weinig introductie. Talentvolle eigenzinnigheid. Nicad geldt momenteel als misschien wel dé band van DH. Porquoi haalt haar inspiratie bij Belgische bands als dEUS, Zita Swoon en Mogwai. Ze waren al Hollande Nieuwe bij de VPRO en zijn hard op weg de Grote Prijs te winnen. Spontane afsluiter: The Peasants (VS). Iedereen was er lyrisch over op het Buitenfestival in sept. Rechtgeaarde rock met zeer rauwe feel edoch goed toegankelijk. Dit alles, voor 4 euro, tis absurd.

Vrijdag 6 oktober / 20:00 / 4 euro
THE COFFIN DAGGERS
Instrumentele (horror)surf/punk/sci-fi band uit New York. Is het goed? Volgens fans van het genre wordt het niet veel beter. De band surfrockt het snoeihard en ongewoon strak in je hersenpan. Virtuoos geserveerde gekte van het volledige soort. Je beste kans op overtuiging vooraf is via hun site. Check.

Aansluitend (23:00 / 2 euro):
TEKNOCAFE invites KORPS MEKANIK
Tekno en hardcore

Zaterdag 7 oktober / 22:00-04:00 / 5 euro
SWOT TEAM
Liefhebbers van de groove opgelet! Swot Team dropt hip hop, funk, soul, breaks en meer van dat soort lekkers in je oorschelp. Jawel, jawel, dan toch! Met MistaSweet, dj Psar en de nodige verrassingen.

Vrijdag 13 oktober/ 21:00 / 4 euro
SUPERTRIO METAL
met BLO.TORCH, DELIBERATE JEOPARDIZATION en RED
Blo.Torch schenkt een stevig kopje trash met klontjes death, black en hardcore. Veel prijzen ook, fraaie optredens, goeie recensies. Deliberate etcetera is een nieuwe band uit de regio R'dam. Experimetal is het etiketje. Denk Machine Head, SOAD y mas. Red, ook uit Rotterdam, put uit de bagger van drie decennia aan harde muziek. Het is nogal overtuigend live. Drie maal herrie dus, teringherrie.

Zaterdag 14 oktober / 23:00 / 5 euro
JAHVA SOUND vs. 20HZ COLLECTIVE (B)
Reggae uit België? Veel gekker dan reggae uit NL is dat niet. Maar zet je ze bij elkaar, dan heb je de poppetjes aan het dansen. Dus kom op poppetjes, dansen!

Vrijdag 20 oktober / 20:30 / gratis
HAAGS LAWAAI
Met VIRTUALLY NOTHING, APPARITION en GROW UP AND DIE Gratis man, gratis. Virtually Nothing omschrijft hun eigen als metal/post-hardcore/screamo. Apparition ontving goede recensies voor hun recente metaldebuut The First Sighting. Grow Up And Die houdt het jolig met happy hardcore covers.

Aansluitend (24:00-03:00 / 2 euro):
RAGGA BREAKCORE AFTERPARTY
Met Jungle Fever en Kixxalot

Zaterdag 21 oktober/ 23:00-05:00 / 5 euro
INDUSTRIAL NOISE
Industrial en rhythmic noise. Eventueel meer info op de site t.z.t.

Vrijdag 27 oktober / 20:00 / 4 euro
THE HEARTBREAK MOTEL (D) en CELLOPHANE
Schoonheid, ellende, liefde, gevaar, duisternis en licht; in het hart van de emorock botsen tegengestelde uitersten vrijelijk tegen elkaar aan. Cellophane, die zichzelf omschrijft als indie-rock, wordt in de pers omschreven als een van de meest veelbelovende bands van NL. The Heartbreak Motel is een gevierde act in Duitsland. Omstuimige muziek in de traditie van Radiohead.

Aansluitend (23:00 / 3 euro):
ALLES GOED!
De meest relaxte swingavond van Den Haag.

Zaterdag 28 oktober / 23:00/ 7 euro
SNAKEBITE vs. DIFFUSION
Snakebite vs. Diffusion en een nacht vol harde DNB. Headliner: Masheen (DSCI4, UK). Met de Scientific Crew en rechtschapen residents als D44N, Rachid & Junglefever + mc mr. Jam (Snakebite) en Fusion b2b Denny D (Diffusion).

Hedde Meima, PR
ClubBazart
Loosduinsekade 725
2571 CZ Den Haag
070 323 9652 / 06 422 09 809
publiciteit@bazart.nl
www.bazart.nl