Provincie Limburg

Tijdelijke afsluiting N271 bij Well Op vrijdag 15 september start de Provincie Limburg met

wegwerkzaamheden op de N271. Het verkeer op de N271 tussen Venlo en Nijmegen krijgt vanaf vrijdag tussen de aansluiting met de N270 en de Wezerweg in Well in de richting Bergen met een afsluiting te maken. De Provincie Limburg start dan met het aanbrengen van een aantal middengeleiders ter hoogte van de Wezerweg en de Kasteellaan, het aanleggen van nieuwe fietspaden, het vernieuwen van de riolering en het vernieuwen van het asfalt op de hoofdrijbaan.

Deze werkzaamheden worden gelijktijdig uitgevoerd met de aanleg van de rotonde op de aansluiting van de N270 met de N271. Het wegvak gelegen tussen de aansluiting met de N270 en de Wezerweg, de weg richting Kevelaer, wordt voor alle verkeer in één richting volledig afgesloten. Het verkeer vanuit Bergen en vanaf de Wezerweg richting Venlo en Wanssum kan normaal gebruik maken van de N271. Het verkeer vanuit Venlo en Wanssum richting Bergen en Wezerweg wordt omgeleidt. Het (brom)fietsverkeer wordt omgeleidt via de kern van Well.

De afsluiting zal plaatsvinden vanaf vrijdag 15 september en zal duren tot vrijdag 27 oktober 2006. Als lokale omleidingsroute voor het verkeer richting Bergen wordt een route aangegeven via de N271, Walbeckerweg, Heerenvenweg, Tuinstraat, Veenweg en de Wezerweg terug naar de N271. Het doorgaande verkeer Venlo-Nijmegen wordt via de A67, A73 en de A77 omgeleid. Het busvervoer richting Bergen zal via de Weideweg, Grote straat, Kasteellaan, St. Vitusstraat, Sterrenbos en de Elsterendijk lopen. Het busvervoer richting Venlo en Wanssum blijft via de N271 rijden.
Het op de aansluiting van de N270 en de N271 gelegen tankstation blijft normaal bereikbaar.

14-9-2006 10:03