Gemeente Den Haag

Wethouder Baldewsingh ontmoet burgers in de tram

Op vrijdag 15 september gaat wethouder Rabin Baldewsingh (Burgerschap) per tram naar Scheveningen om de Dag van de Haagse Ontmoeting onder de aandacht te brengen van inwoners van Den Haag.

De gemeente Den Haag organiseert op dinsdag 26 september de Dag van de Haagse Ontmoeting. Op allerlei locaties in de hele stad worden dan activiteiten georganiseerd. Hagenaars worden opgeroepen actief mee te doen met de activiteiten. Dat gebeurt op verschillende manieren: van folders en posters tot stadionreclame en een website. Op dit moment rijden er ook twee trams door de stad met aan de buitenkant aandacht voor de Haagse Ontmoeting. Op vrijdag 15 september stapt wethouder Baldewsingh 's middags in de tram om de bewoners van de stad te ontmoeten. En zo kunnen de Hagenaars uiteraard ook de wethouder ontmoeten.

Bij burgerschap gaat het om de relatie burger-burger en wat zij met elkaar gemeen hebben. Hagenaars moeten zich thuis voelen en trots zijn op hun eigen stad. Bij de Dag van de Haagse Ontmoeting staat de ontmoeting met de bewoners van je eigen wijk, maar ook met je stadgenoten en het stadsbestuur centraal.