Gemeente Delft 60 jarig huwelijken Delft

Bezoek loco-burgemeester mevrouw Koning aan de heer en mevrouw Van Witteloostuijn, ter gelegenheid van hun 60-jarig huwelijk op maandag 25 september 2006 om 10.00 uur, Cort van der Lindenstraat 75, Delft.

De heer Johannes Hendrik van Witteloostuijn is geboren op 2 juni 1920 te Delft. Mevrouw Adriana van Witteloostuijn - Bijl is geboren op 9 mei 1921 te Kethel en Spaland. Ze zijn op 24 september 1946 in Delft getrouwd.

De heer Van Witteloostuijn is een echte Delftenaar. Hij en zijn vrouw hebben een woninginrichtingzaak geleid op de Koornmarkt. Het is een zaak van vader op zoon. Hij heeft tot zijn 69e jaar voor zijn zaak gewerkt. Nu doet zijn zoon dat. Mevrouw Van Witteloostuijn heeft ook jarenlang in de zaak meegewerkt.

Het echtpaar heeft 4 kinderen, 11 kleinkinderen en 1 achterkleinkind.

De heer Van Witteloostuijn is ouderling van de Hervormd-Gereformeerde Kerk. Voor de kerk gaat hij vaak op huisbezoek bij de leden van de kerk.

Het echtpaar heeft vanwege hun eigen zaak weinig vrije tijd gehad. Wel gingen ze vaak naar het bos om te wandelen en te genieten van de natuur.

Met de gezondheid van mevrouw Van Witteloostuijn gaat het niet zo best. Ze heeft een dwarslaesie en ligt grotendeels van de tijd in bed. Ze wordt samen met hulp van Maatzorg door haar man verzorgd.

Noot voor de redactie (