Gemeente Amerongen


Landschapsbeheer Heuvelrug

De gemeente Utrechtse Heuvelrug en Landschapsbeheer Utrecht werken samen aan een mooi landschap en een fraaie eigen leefomgeving.

AKTIE BOEREN PLANTEN BOMEN
Bewoners van het buitengebied kunnen met de brochure Boeren planten bomen bomen en struiken bestellen. In het boekje Boeren planten bomen vindt u alle bomen en struiken welke in de streek thuis horen . Ook oude fruitrassen, appels, peren, pruimen en kersen zijn leverbaar via de aktie van landschapsbeheer Heuvelrug en landschapsbeheer Utrecht. Bovendien vindt u in het boekje nuttige tips en adviezen bij het planten en verzorgen van de bomen en struiken.

Landschapsbeheer voor een fraaie leefomgeving

voor mens en dier! VOOR WIE
Bewoners van het buitengebied kunnen het boekje Boeren planten bomen bestellen via landschapsbeheer Utrecht 030 2205534 email algemeen@landschapsbeheerutrecht.nl.
Er zijn 2 bestelrondes: de eerste bestelronde is per 15 november 2006, de tweede bestelronde is per 15 februari 2007.
Bestellingen van plantmateriaal worden thuis afgeleverd.

ADVIES
Voor landschappelijke beplanting is vaak subsidie mogelijk (voor aanplant en onderhoud). Wilt u advies, een beplantingsplan, landschappelijke inpassing, subsidiemogelijkheden en/of voor het boekje Boeren planten bomen,
geef dan uw naam en adres op bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug. De landschapscoordinator neemt contact met u op. U kunt ook emailen naar kees.van.lambalgen@heuvelrug.nl .