Gemeente Sluis

aan Oude Rijksweg Breskens

PERSBERICHT - 13 september 2006

Laatste werkzaamheden aan Oude Rijksweg Breskens

De herinrichting van de Oude Rijksweg in Breskens is in de afrondende fase. Op donderdag 14 en vrijdag 15 september wordt de rijbaan afgesloten in verband met het asfalteren van het wegdek. Vanaf zaterdag 16 september is de Oude Rijksweg weer voorzien van verharding en voor alle verkeer toegankelijk.

Om de hinder tot een minimum te beperken worden de werkzaamheden in twee fasen verdeeld. Op donderdag wordt geasfalteerd vanaf het Molenwater tot aan het sportveld. Vervolgens wordt op vrijdag het gedeelte vanaf het sportveld tot de grens bebouwde kom voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Het Molenwater is vanaf hoek Ghistelkerke voor doorgaand verkeer tot vrijdag afgesloten. Later dit jaar wordt op een nader te bepalen datum nog een toplaag asfalt aangebracht.

Aanwonenden zijn geïnformeerd per brief. Vandaag, woensdag 13 september, worden de putranden van de inspectieputten op hoogte gesteld. Automobilisten en fietsers wordt gevraagd hier rekening mee te houden. De verkeershinder voor voetgangers wordt tot een minimum beperkt.

Inwoners kunnen voor vragen terecht bij Aannemingsbedrijf De Bokx, N. Strooband, tel. 06 5321 3263 of gemeente Sluis, C. Verhulst, tel. 06 5155 8519.