CDG Europe BV


CDG Europe B.V. officieel distributeur van SecureWave. 13-9-2006
CDG Europe BV, de innovatieve IT distributeur van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid, heeft een distributiecontract getekend met SecureWave. De overeenkomst beslaat alle distributie- en verkoopondersteunende activiteiten voor het complete productaanbod SecureWave in de Benelux, Finland en Zweden. Met producten als Sanctuary Device Control en Sanctuary Application Control biedt SecureWave een complete oplossing om devices, het opstarten van applicaties en files gecontroleerd beschikbaar te stellen.

SecureWave zorgt met Sanctuary dat organisaties policies kunnen uitrollen en afdwingen voor devices en applicaties om zo de beveiliging van morgen en de operationele uitdagingen van vandaag te overwinnen. Meer dan 1.200 grote ondernemingen wereldwijd in de financiële, overheid, militaire, productie en gezondheidszorg sectoren, waaronder CSC/Anglian Water Services, MTU, Barclays Bank PLC, Norwich Union en een aantal banken en overheidsinstellingen in Nederland gebruiken Sanctuary. SecureWave, vermeld in de Red Herring Top 100 Innovator, is een Luxemburgse onderneming en bedient zijn wereldwijde klanten via kantoren in de UK, Washington D.C. en Research Triangle Park, N.C. en een wereldwijd reseller- en service provider netwerk.

Onze motivatie om samen te gaan werken met CDG is gebaseerd op een aantal verschillende criteria zoals de goede aanvulling van CDGs portfolio op onze producten, hun bewezen go-to-market strategie en training faciliteiten, maar ook hun open bedrijfscultuur, zegt Roger Wagner, VP Sales bij SecureWave.

Peter Hoekstra, directeur van CDG Europe B.V., Applicatie Beschikbaarheid vraagt een gedegen afsluiting van bedrijfsinformatie vanuit een beveiligingsoptiek. Vanuit strategisch oogpunt willen organisaties de gebruiker zoveel mogelijk functionaliteit en mobiliteit mee geven. Doordat de bedrijfsrisicos te hoog zijn resulteert dit al snel in het blokkeren van toepassingen of functionaliteit, of erger, pas nadat het mis is gegaan. CDG heeft in SecureWave een partij gevonden waar proactieve beveiliging en functionaliteit juist samen komen. SecureWave zorgt ervoor dat de strategisch essentiële componenten gecontroleerd beschikbaar worden gesteld, aldus Peter Hoekstra.

CDG Europe B.V. is dé innovatieve IT distributeur in de Benelux markt en levert oplossingen voor optimale Applicatie Beschikbaarheid. De doelstelling van CDG is om met innovatieve producten en diensten, nieuwe proposities te vertalen naar de marktontwikkelingen en de marktvraag. Met producten als Citrix, Softricity, RES, Secure Computing, eEye Digital Security, SecureWave, VMware, Platespin, VizionCore, Expand Networks en HP OpenView is CDG leider in het aanbieden en ondersteunen van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid. CDG is van al deze producten geautoriseerd trainingscentrum en kan dan ook voorzien in maatwerk opleidingstrajecten voor zowel partners als eindgebruikers.

Voor informatie kunt u contact opnemen met
De heer I. Hüsen
Tel: +31(0)79- 3601300
E-mail: i.husen@cdg.nl

link