Nieuwe directeur School of Economics INHOLLAND Amsterdam

Hogeschool inholland

http://www.inholland.nl

Den Haag - Hogeschool INHOLLAND heeft drs. Ewout Cassee (52) per 1 oktober 2006 benoemd als directeur voor de School of Economics Amsterdam/Diemen. Cassee is op dit moment directievoorzitter van de HES Amsterdam. Hij volgt Willem Viets op, die bij INHOLLAND directeur internationalisering is geworden.

Cassee behaalde zijn doctoraal examen (vrije studierichting rechten en bestuurskunde) aan de Vrije Universiteit. Van 1985 tot 1999 was hij werkzaam in de gezondheidszorg: vanaf 1987 als directeur-eigenaar van het Verenigd Ziekenvervoer Amsterdam (VZA), daarna als directeur-eigenaar van de Regionale Ambulance Voorziening Wisselrecht in Zwolle.

Van 1994-2006 was hij tevens directeur van de Mobilitas Groep b.v./IHD International b.v. In 2003 werd hij interim directeur van de deeltijd HEAO van de Hogeschool van Amsterdam. Na de fusie met de HES-Amsterdam trad hij toe tot de directie van de HES Amsterdam, onderdeel van de Hogeschool van Amsterdam, alwaar hij op dit moment fungeert als directievoorzitter a.i.

//// einde persbericht ////

Noot voor de pers
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Stupers, woordvoerder College van Bestuur INHOLLAND 06-51070818.
AANTAL FOUTIEVE KARAKTERS: 0