Ingezonden persbericht


'Hello Kitty' telefoon exclusief bij Telfort

Amsterdam, 15 september 2006 - Telfort introduceert vandaag de 'Hello Kitty' telefoon van BenQ-Siemens op de Nederlandse markt. Deze roze mobiele telefoon heeft de afbeelding van het karakter Hello Kitty, met bijpassend telefoonsieraad. Het toestel is in Nederland tot eind oktober exclusief verkrijgbaar via de Telfort winkels en de online shop van Telfort. Dit telefoontoestel zal vooral populair zijn onder jongeren en vrouwen; twee van de kerndoelgroepen van Telfort.

Het karakter Hello Kitty werd in 1974 geĂŻntroduceerd door het Japanse bedrijf Sanrio en is sindsdien zeer populair bij jongeren en bij vrouwen, een perfecte match met Telfort dus. Voor vrouwen riep Telfort eerder dit jaar al de succesvolle Ladyshop in het leven, te bereiken via http://www.telfort.nl/shop.

De BenQ-Siemens AL26 Hello Kitty is bij Telfort gratis bij aanschaf van een abonnement voor 100 belminuten per maand, voor minimaal een periode van een jaar. Dit aanbod geldt zolang de voorraad strekt.

Over Telfort
Telfort is een van de toonaangevende aanbieders van mobiele telecommunicatie voor particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Telfort biedt kwalitatief goede producten tegen zeer scherpe prijzen. Hiervoor beschikt Telfort over een netwerk van goede kwaliteit en stelt zij de klantenservice centraal voor haar klanten. Telfort is een vitale organisatie die snel op marktontwikkelingen inspeelt. Vanaf zomer 2005 is Telfort de eerste operator in Nederland met een landelijk dekkend mobiel breedbandnetwerk.
- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie (