TBlox en Move2 Solutions gaan strategisch samenwerken

Move 2 solutions

TBlox en Move2 Solutions gaan strategisch samenwerken

Rotterdam/Velsen-Noord: TBlox en Move2 Solutions bieden vanaf heden een geïntegreerde oplossing aan voor klanten en leveranciers die de stap naar eProcurement willen maken. De basis voor de strategische samenwerking is dat de producten en diensten van beide bedrijven goed op elkaar aansluiten.

De strategische samenwerking is gericht op de eProcurement module TBlox-Inkoop, waarbij TBlox een groot aantal leverancier-websites heeft gekoppeld. Niet in alle gevallen is de verkoopwebsite van de leverancier ook gekoppeld aan het boekhoud- of ERP systeem van de leverancier. Indien leveranciers daadwerkelijke integratie willen kan Move2 Solutions ondersteunen bij het maken van deze koppeling.

'TBlox wenst alleen betaald te worden door haar klanten. Dit zijn in dit geval de gebruikers van TBlox-Inkoop. Een aansluiting op website niveau is hierbij gratis voor een leverancier', stelt Jeroen Volk, directeur van TBlox. 'Om het voordeel voor een aantal leveranciers naar een nog hoger nivo te tillen, is het voor deze groep zeer interessant om het electronische bestelproces verder te integreren met de back office systemen. Move2 Solutions is hierin gespecialiseerd'.
Ook een leverancier heeft dan een volledig automatisch verwerkingsproces.

'Move2 Solutions is gespecialiseerd in het efficiënt uitwisselen van businessinformatie tussen bedrijven die met elkaar zaken doen en maakt hierbij koppelingen tussen systemen van de leverancier en haar klanten', stelt Henk Mors, directeur van Move2 Solutions. 'In de samenwerking tussen TBlox en Move2 Solutions, biedt Move2 Solutions een gestandaardiseerde oplossing aan leveranciers om de ontvangst van electronische orders van TBlox-Inkoop en TBlox-Verkoop te integreren met de boekhoud- of ERP systemen van leverancier'. Op deze manier hebben beide partijen maximaal voordeel van het elektronische verwerkingsproces.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerde bedrijven contact opnemen met Tblox, www.tblox.com of move2 Solutions, www.move2solutions.nl

Note voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer S.W.M. Hammerstein (Move2Solutions) 0251-276969