Ingezonden persbericht


ViewSonic versterkt verkoopteam met retailer
Focus op kanaal en beschikbaarheid

Amsterdam, 15 september 2006 - ViewSonic Nederland heeft Alain Segond von Banchet (1969) aangesteld als Retail Sales Manager. De aanstelling maakt onderdeel uit van ViewSonic's groeistrategie voor de Nederlandse markt.

In zijn functie van Retail Sales Manager, zal Segond von Banchet zich richten op de verbetering van de beschikbaarheid van ViewSonic-producten bij vooraanstaande computer- en elektronica-leveranciers in Nederland.

"ViewSonic maakt innovatieve producten en kan zich daarmee goed onderscheiden in de competitieve LCD-markt. Daarbij komt dat ViewSonic's uitgebreide aanbod in alle productreeksen onze toestellen voor zowel retailers als consumenten interessant maakt," zegt Segond von Banchet. "Met ViewSonic heb ik een uitdagende nieuwe stap in mijn loopbaan genomen en ik kijk dan ook uit naar een goede samenwerking."

Voor zijn komst naar ViewSonic Nederland, was Segond von Banchet werkzaam als accountmanager bij onder meer Ascom, Kodak, Canon en UPC.

De afgelopen maanden heeft ViewSonic verschillende stappen gezet om de marktpositie in Nederland te vergroten. Zo heeft ViewSonic een eigen verkoopkantoor in Amsterdam geopend en zijn Actebis (voor monitoren en televisies) en Epatra (voor projectoren) als officiële distributeurs aangesteld.

Over ViewSonic
ViewSonic Corporation is een wereldwijde leverancier van visuele technologie, zoals LCD-monitoren, televisies, projectoren en HDTV voor zowel de consumentenmarkt als professionele gebruikers. Opgericht in 1987, en volledig in privé-eigendom, heeft ViewSonic met zijn producten wereldwijd al meer dan 2.000 consumentenonderscheidingen in de wacht gesleept. ViewSonic is gevestigd in Walnut, Californië (VS). Meer informatie is te vinden op www.viewsoniceurope.com/nl.

Voor dealerinformatie van ViewSonic Nederland kunt u bellen met (020) 491 92 54 of een e-mail sturen naar sales-nl@viewsoniceurope.com.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met:
ViewSonic Nederland
Bas Pootjes
PublieksWerk B.V.
e: viewsonic@publiekswerk.nl
t: (020) 486 21 39

Verklaringen met betrekking tot de toekomst
Dit persbericht bevat verklaringen met betrekking tot de toekomst, inclusief alle verklaringen die verband houden met de verwachte prestaties van ViewSonic-producten, zakelijke mogelijkheden of financiële prestaties. Deze verklaringen zijn onderworpen aan risico's en onzekerheden, waardoor de reële resultaten materieel kunnen verschillen van de verwachtingen. Dergelijke risico's en onzekerheden zijn, maar blijven niet beperkt tot, de afhankelijkheid van ViewSonic van andere producenten, de noodzaak om zijn verkoopkanalen in stand te houden en uit te breiden, de aanvaarding van de producten van ViewSonic door de markt, de algemene economische trends, inclusief cyclische trends in de sectoren voor pc's en visuele displays, en de impact van de producten en prijzen van concurrenten. Beleggers dienen het Formulier 10 van ViewSonic te lezen, dat bij de Amerikaanse Beurscommissie (Securities and Exchange Commission) werd ingediend, in het bijzonder het hoofdstuk met de titel "Factors that May Affect ViewSonic's Business and Financial Results" (Factoren die de activiteiten en financiële resultaten van ViewSonic kunnen beïnvloeden). Men mag niet zonder meer vertrouwen op deze verklaringen met betrekking tot de toekomst, die uitsluitend gelden op de datum van dit persbericht. Alle verklaringen met betrekking tot de toekomst vallen volledig onder deze omzichtigheidsverklaring en ViewSonic kan niet worden verplicht om verklaringen met betrekking tot de toekomst te herzien of aan te passen aan gebeurtenissen of omstandigheden die zich na de publicatie van dit persbericht zouden voordoen.