Noordwijk Aangifte van mishandeling De politie heeft aangifte van mishandeling opgenomen. Een 13 jarige jongen uit Noordwijk deed aangifte nadat hij op donderdag 14 september, rond 19.25 uur, door een hem bekende jongen was geslagen en geschopt. De Noordwijker reed op zijn fiets over de Voorstraat toen hij de jongen tegen kwam, eveneens op een fiets. De jongen reed een aantal keren tegen hem aan, trapte tegen zijn lichaam en sloeg hem tegen het hoofd. De Noordwijker liep verschillende verwondingen op. De politie stelt een onderzoek in naar de mishandeling.

Aarlanderveen Fietser aangereden Een 48 jarige fietser uit Bodegraven is vrijdag 15 september aan een arm gewond geraakt na een aanrijding met een auto. De man fietste over de Ziendeweg vanuit de richting van Zwammerdam. Op het moment dat hij door de auto werd ingehaald hield de Bodegraver niet zoveel mogelijk rechts waardoor hij werd geraakt door de auto. Hij werd overgebracht naar het Hofpoort Ziekenhuis in Woerden.

Gouda Man valt lastig vrouwen lastig De politie van Gouda heeft donderdagavond, 14 september, een 43 jarige man uit Leidschendam aangehouden nadat hij op het Stationsplein in Gouda vrouwen lastig had gevallen. De politie kon de man aanhouden en bracht hem over naar het politiebureau. De man bleek onder invloed te verkeren en meerdere vrouwen in de borst te hebben geknepen. De politie wil graag in contact komen met deze vrouwen en vraagt hen contact op te nemen met de politie van Gouda via 0900-8844.