Landstede


Markthoppen tijdens introductieweek

Vrijdagmiddag 15 september was het hoogtepunt van de introductieweken van de opleidingen Uiterlijke
Verzorging & Mode.

Twintig kleurrijke marktkramen met enthousiaste studenten presenteerden hun thema. Behalve een presentatie op de marktkraam, waren er make-up sessies en is een modeshow gehouden.

Het begon allemaal op dinsdag 12 september met een dagje Hoppen: zes verschillende Landstede locaties werden door 20 groepen van mbo-studenten bezocht. De groepen zijn samengesteld uit de drie verschillende opleidingen en ze hadden die dag meerdere opdrachten mee.

Een van de opdrachten was om na te denken over de invulling van de daaropvolgende donderdag en vrijdag. Elke groep had een thema meegekregen. De themas: Idolen, Sport, Kleding, Haar, Muziek en Make-up.

Op donderdag zijn de studenten begonnen aan het voorbereidende werk om vrijdag een presentatie neer te kunnen zetten op en rond een marktkraam. Vanwege het mooie weer is de markt buiten het schoolgebouw gehouden.

De bezoekers en coaches hebben groep 12 genomineerd voor de mooiste marktkraam. Ook had deze groep veel punten verzameld met het Hoppen. De studenten van groep 12 zijn dus overall winnaar geworden van de gezamenlijke introductie.

UV & M - Schoonheidsverzorging

UV & M - Detailhandel

UV & M - Haarverzorging