2e persbericht van vrijdag 15 september 2006

Eindhoven, 15-09-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie houdt snelheidscontrole

De politie heeft vrijdag tussen 10.45 en 12.00 uur op de Sliffertsestraat een snelheidscontrole gehouden. Er werden 35 voertuigen gecontroleerd, waarvan 25 te hard reden. Op de Sliffertsestraat mag 30 km/u gereden worden in verband met wegwerkzaamheden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 81 km/u.

Eindhoven: Politie controleert op snelheid

De politie heeft vrijdag tussen 9.35 en 14.52 uur een snelheidscontrole gehouden op de Beukenlaan. Er werden 4460 voertuigen gecontroleerd waarvan er 169 te hard reden waar 70 km/u is toegestaan. De hoogst gemeten snelheid is onbekend.

Helmond: Inbraak in bedrijf

In een bedrijf aan de Geldropseweg is tussen donderdag 17.00 en vrijdag 7.30 uur ingebroken. Een raam aan de voorzijde van het pand is opengebroken. Uit de kassa werd 50 Euro ontvreemd.

Helmond: Diefstal uit een garage

In een garage behorende bij een woning aan de Overhorst is tussen dinsdag 12.00 en vrijdag 11.00 uur ingebroken. Er is niets opengebroken. Uit de garage werd een beregenings-installatie ontvreemd.

Maarheeze: Politie zoekt vermiste man

De politie is op zoek naar de 50-jarige Antonius van Kuijk uit Maarheeze. De man wordt sinds maandagochtend 11 september vermist. Hij heeft rond 7.30 uur nog geld gepind in zijn woonplaats en sindsdien ontbreekt elk spoor. De auto van de man is donderdagmiddag rond 14.00 uur gevonden bij een zandweg in de buurt van de Dr. Anton Philipsweg in Maarheeze. De politie heeft s middags en s avonds een grootscheepse zoektocht gehouden in de omgeving van de plek waar de auto is gevonden, waarbij ook honden en een helikopter zijn ingezet. Dat leverde niets op. Antonius van Kuijk is hartpatiënt en gebruikt ook medicijnen tegen depressies. Hij is 1,76 meter lang, heeft een blanke huidskleur, blauwgrijze ogen, grijs/donkerbruin haar en draagt een bril. Opvallend is dat hij geen ondergebit in had en zijn linkerpink mist. Hij droeg een brace om zijn linkerknie. Toen hij thuis vertrok, had hij een zwarte spijkerbroek, geruit overhemd, witte sokken en bruine schoenen aan. De politie is op zoek naar mensen die weten waar Antonius van Kuijk is of is geweest. Zij kunnen bellen met de politie in Maarheeze via 0900-8844.

Best: Diefstal uit bedrijf

In een bedrijf aan de Nijverheidsweg is vrijdag rond 2.00 uur ingebroken. Er is een raam van het pand open gebroken. In het pand zijn twee computers en een beamer ontvreemd. Op het bedrijfsterrein stond een bedrijfsauto waarvan een ruit ingeslagen is. Hieruit is een radio-cd-speler weggenomen.

Asten: Auto ontvreemd

In de nacht van donderdag op vrijdag is op de Poolsterstraat een auto ontvreemd. Het gaat om een Volkswagen type Passat kleur blauw met het kenteken: 80-JK-BX.