Ingezonden persbericht

Persbericht

DRV Accountants kiest voor Exact Online

Delft, 15 september 2006 - Exact Holding N.V. (Exact) kondigt aan dat DRV Accouuntants en Belastingadviseurs (DRV) het internetboekhoudprogramma Exact Online gaat inzetten voor het beheer van haar 1100 cliëntadministraties.
Cornee Hertogh, ICT-manager bij DRV: 'De belangrijkste reden om voor Exact Online te kiezen is dat het een veilige en kwalitatief goede service is die onze cliënten de mogelijkheid biedt mee te kijken in de administratie die wij voor hen voeren. Cliënten die hun administratie gedeeltelijk zelf willen doen, kunnen van hetzelfde betrouwbare pakket gebruikmaken. Daarnaast was efficiencyverbetering voor ons een reden voor de overstap naar het online pakket.'

DRV, Exact-klant van het eerste uur, heeft ervoor gekozen haar administratieve dienstverlening voor zowel bestaande als nieuwe cliënten volledig online te maken. Het gaat om een overeenkomst waarmee uiteindelijk 150 interne gebruikers en 1100 administraties zijn gemoeid.
Fou-Khan Tsang RA, directeur Accountancy van Exact Software: 'De hoge kwaliteit en het gebruiksgemak van Exact Online in combinatie met het hebben van een betrouwbare hosting partner als KPN zijn redenen voor financiële dienstverleners om nu de overstap te maken naar onze efficiëntieverhogende online producten en diensten. Het is goed om te zien dat een organisatie als DRV Accountants en Belastingadviseurs, die de persoonlijke benadering hoog in het vaandel heeft staan, de overstap nu gaat maken.'

Exact Online is een snel en gebruiksvriendelijk online boekhoudpakket, dat is gericht op optimale samenwerking tussen het accountants- of administratiekantoor en de cliënt. Abonnees kunnen voor een vast bedrag per maand in een goed beveiligde internetomgeving hun boekhouding doen.
# # #

Over DRV Accountants en Belastingadviseurs

DRV Accountants en Belastingadviseurs is een modern, multidisciplinair accountants- en belastingadvieskantoor met bijna 300 professionele medewerkers verdeeld over acht vestigingen in Zuid-Holland, Zeeland en West-Brabant. Een zeer persoonlijke benadering van cliënten, in combinatie met een hoge mate van professionaliteit, leidt tot toonaangevende resultaten in klanttevredenheidsonderzoeken.
Over Exact Software
Exact Software werd in 1984 opgericht en is een internationaal vooraanstaande producent van zakelijke software. Naast traditionele, geïntegreerde oplossingen voor Enterprise Resource Planning (ERP) ontwikkelt Exact Software daaraan gerelateerde oplossingen voor onder andere Human Resource Management (HRM), Customer Relationship Management (CRM), Project Management en elektronische workflow.

Exact Software heeft zijn hoofdkantoor in Delft en onderhoudt daarnaast een netwerk van vestigingen in Europa, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië en Afrika. Met meer dan 2700 medewerkers, vestigingen in ruim 40 landen en oplossingen die beschikbaar zijn in 40 talen, bedient Exact Software momenteel klanten in 125 landen, verspreid over alle vijf de continenten.

In 2005 bedroeg de omzet van Exact Software ¤ 224,5 miljoen. Sinds juni 1999 is Exact Holding N.V. genoteerd aan de Eurolist by Euronext Amsterdam.