Titel: Beauty and the Beast wegens overwelgend succes naar Circustheater

VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
Rubriek: Binnenland
Datum en tijd: 09-05-2006 08:04

Amsterdam, 9 mei 2006

BEAUTY AND THE BEAST WEGENS OVERWELDIGEND SUCCES NAAR CIRCUSTHEATER

De grootste reizende productie Beauty and the Beast wordt, nadat ze in de vijftien grootste theaters van Nederland heeft gespeeld, wegens overweldigend succes verlengd in het Fortis Circustheater in Scheveningen. Vanaf de eerste voorstelling op 14 september hebben meer dan 350.000 bezoekers de voorstelling bezocht. Wegens de grote belangstelling naar kaarten wordt Beauty and the Beast voordat ze in Scheveningen speelt eerst nog verlengd in Rotterdam, Hoorn, Den Bosch, Groningen en Breda. De eerste voorstelling in het Fortis Circustheater is op 15 september. Beauty and the Beast zal daar te zien zijn tot eind 2006.

Chantal Janzen: 'We hebben maandenlang door heel Nederland gereisd. Dit was een fantastische periode. Ik ben daarom ook blij dat deze periode nog lang niet is afgelopen. Vijftien trailers hoeven niet langer iedere paar weken te worden leeggehaald. We krijgen een vaste plek in het mooiste theater van Nederland.' De gehele cast, met uitzondering van Mariska van Kolck en Ben Cramer, zal de voorstellingen in het Fortis Circustheater spelen.

Beauty and the Beast vertelt het verhaal van een avontuurlijke zoektocht naar echte liefde. De voorstelling kenmerkt zich door een extravagant toneelbeeld, technische hoogstandjes, special effects en memorabele songs. Wegens succes keert de voorstelling van 28 juni tot en met 23 juli terug naar Rotterdam en zijn er in Hoorn extra voorstellingen geboekt van 26 juli tot en met 29 juli. Van 16 augustus tot en met 27 augustus is de voorstelling te zien in Den Bosch, van 30 augustus tot en met 3 september in Groningen en van 6 tot en met 10 september in het Chassé Theater in Breda. Daarna zal de voorstelling tot en met het einde van het jaar worden verlengd in het Fortis Circustheater in Scheveningen. Kijk voor meer meer informatie over Beauty and the Beast op www.musicals.nl.

Noot voor de redactie/