Gemeente Gouda


persbericht: vrijwilligerspenning voor a.w. haveman-meems (15/09/2006)

Vrijdag 15 september ontvangt mevrouw A.W. Haveman-Meems uit handen van wethouder Marco Kastelein de vrijwilligerspenning van de stad Gouda. Zij ontvangt de penning vanwege haar bijzondere inzet voor de Bridgeclub TOP.

Mevrouw Haveman-Meems was betrokken bij de oprichting van de bridgeclub TOP op 16 juni 1956 en verzorgde vanaf die tijd als lid het secretariaat en de wedstrijdleiding. Na een korte onderbreking is zij in 1974 bestuurslid geworden en sinds augustus 1978 ook wedstrijdleidster. Deze functie vervult zij bijzonder goed. Als wedstrijdleidster verzorgt zij tevens de gehele organisatie en rekent zij na afloop van de wedstrijd de uitslagen uit zodat de leden dezelfde avond nog de resultaten weten. Zij is een belangrijk aanspreekpunt in de vereniging.

De vrijwilligerspenning van de stad Gouda is in 1995 door het college van burgemeester en wethouders in het leven geroepen om blijk van waardering te geven aan vrijwilligers die zich gedurende langere tijd vrijwillig verdienstelijk hebben gemaakt voor de Goudse samenleving.