Online foto-stickers maken


DEN BOMMEL, 20060915 -- Iedereen met een digitale camera en internet kan nu zelf stickers maken van foto's, logo's en andere afbeeldingen. Uniek is dat men uit tientallen verschillende snij-vormen kan kiezen.

Plakfoto is begin juli van start gegaan. "Het idee voor deze dienst is vorig jaar ontstaan toen mijn kinderen met vriendenboekjes van hun klasgenootjes thuiskwamen, waarbij het de bedoeling is daar een klein verhaaltje met foto in te plaatsen." aldus Irma Hendriks, bedenkster en oprichtster van deze dienst. "Al snel was ik door de pasfoto's heen en moest ik onze vakantiefoto's verknippen."

Na enig speurwerk op internet bleek dat er geen afdrukservice bestond waarbij men iets leukers dan de gewone rechthoekige snij-vorm voor fotostickers kon kiezen. "Het duurde vervolgens bijna een jaar alvorens we de techniek zodanig beproefd hadden dat we met de dienst konden starten."

Plakfoto geeft de consument de mogelijkheid om in kleine oplage stickervellen te bestellen. Na de foto op de site www.plakfoto.nl te hebben geplaatst kan men de gewenste snij-vorm kiezen om vervolgens de foto hierbinnen te positioneren. Tenslotte dient men aan te geven hoeveel vellen er gewenst zijn, en -alleen de eerste keer- zich te registreren. De stickers worden binnen enkele dagen per post thuisbezorgd. Afhankelijk van de gekozen snij-vorm bevat een vel 14 á 30 stickers. De kosten per vel zijn vanaf ¤ 4,95 excl. verzending.





Plakfoto.nl