Océ Océ Persbericht

Océ N.V.

Nieuwe president voor Océ North America

Vorming van één printing company in de Verenigde Staten onderstreept voorspoedige integratie van Océ Imagistics

Venlo, Nederland; Trumbull, Verenigde Staten, 15 september 2006 ­ De Raad van Bestuur van Océ N.V. maakt bekend dat Joseph D. Skrzypczak per 1 december 2006 is benoemd tot President/CEO van Océ North America, Inc. Op dit moment geeft de heer Skrzypczak leiding aan Océ Imagistics Inc., de Amerikaanse dochteronderneming, die in 2005 door Océ is overgenomen. In de Verenigde Staten is Océ Imagistics een vooraanstaande, nationaal werkende distributeur van printsystemen voor met name kantoren. Océ behaalt in de VS ruim 45% van zijn wereldwijde pro forma jaaromzet van Euro 3,2 miljard.

In zijn nieuwe functie blijft Skrypczak rapporteren aan Jan Dix, President/CEO van Océ USA Holding, Inc. en lid van de Raad van Bestuur van Océ N.V. Joe Skrzypczak heeft meerdere senior en executive management posities vervuld bij onder meer Dictaphone Corporation, Price Waterhouse en Pitney Bowes. Sinds 2001 werkt hij voor Océ Imagistics; eerst als Chief Financial Officer, later als Chief Executive Officer.

Skrzypczak brengt veel kennis en ervaring mee
In een reactie op deze bekendmaking zegt Jan Dix: `Deze benoeming markeert de vorming van één printing company in de VS. Het onderstreept de voorspoedige integratie van Océ Imagistics in onze Amerikaanse organisatie. Joe Skrzypczak heeft de visie, de kennis én de ervaring om onze Amerikaanse activiteiten winstgevend te laten groeien en toegevoegde waarde te creëren voor klanten en aandeelhouders. Met de huidige producten, de vergrote distributiekracht en het versterkte leiderschap kan Océ in de VS voortgaande groei realiseren.'

Chris Dewart nieuwe President/CEO Océ Imagistics
In zijn functie als President/CEO van Océ Imagistics wordt Joe Skzrypczak opgevolgd door Chris Dewart, momenteel verkoopdirecteur bij deze dochteronderneming. Vanaf 1 december a.s. wordt Océ Imagistics de Corporate Printing Divisie van Océ in de Verenigde Staten.

Océ N.V.
Postbus 101, 5900 MA Venlo
Telefoon 077 359 2240
Océ informatie voor investeerders op internet: http://www.investor.oce.com

Océ Persbericht

Océ N.V.
Nieuwe printing company met drie divisies
Océ heeft in de Verenigde Staten drie divisies, die samen de nieuwe printing company gaan vormen:

1) Corporate Printing in Trumbull bij New York, die zich onder meer richt op kantoren, onderwijsinstellingen en huisdrukkerijen.

2) Commercial Printing in Boca Raton , die zich onder meer richt op commerciële drukkerijen en copy shops.

3) Wide Format Printing in Chicago, die zich onder meer richt op de technische en de display graphics markten.
Daarnaast heeft Océ in de Verenigde Staten een snel groeiende Business Services onderneming in New York, die onder meer het management van huisdrukkerijen en postkamers overneemt als organisaties besluiten tot uitbesteding hiervan.

Océ N.V.
15 september 2006
Voor verdere informatie:
Investor Relations: Pers: Pierre Vincent Jan Hol Senior Vice President Investor Relations Senior Vice President Corporate Communications Venlo, Nederland Venlo, Nederland Telefoon 077 359 2240 Telefoon 077 359 2000 E-mail investor@oce.com E-mail jan.hol@oce.com

Océ N.V.
Postbus 101, 5900 MA Venlo
Telefoon 077 359 2240
Océ informatie voor investeerders op internet: http://www.investor.oce.com

Océ Persbericht

Océ N.V.
Forward-looking statements
Dit bericht bevat bepaalde uitspraken en verwachtingen, ook wel aangeduid als forward-looking statements in de zin van Sectie 27A van de Securities Act 1993, zoals thans geldend en in de zin van Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934, zoals thans geldend. Deze forward-looking statements verwijzen naar toekomstige gebeurtenissen, die op diverse manieren tot uitdrukking kunnen komen, zoals `verwachtingen', `voorspellingen', `anticiperen', `van plan zijn' en vergelijkbare uitdrukkingen.
Océ heeft deze uitspraken over de toekomst gebaseerd op zijn huidige verwachtingen en projecties met betrekking tot toekomstige gebeurtenissen.
Océ's verwachtingen en projecties kunnen worden bijgesteld en Océ's werkelijke resultaten, prestaties of succes kunnen aanmerkelijk afwijken van de resultaten beschreven in deze forward-looking statements vanwege mogelijke risico's, onzekerheden en andere belangrijke factoren [waarop de onderneming niet altijd invloed heeft], en die voor Océ noch beheersbaar, noch voorspelbaar zijn. Bij forward-looking statements moet men deze risico's, onzekerheden en andere waarschuwingen, zoals in dit bericht of in andere berichten zoals gedeponeerd bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission, in aanmerking nemen. Deze factoren, risico's en onzekerheden omvatten de volgende, niet-limitatieve opsomming: veranderingen in economische en commerciële omstandigheden, de wensen van klanten in concurrerende markten, succesvolle marktintroducties van nieuwe producten en services, technologische ontwikkelingen, goede prijsstelling voor producten en services, prijsconcurrentie in de markten waarin Océ actief is, de financiering van de ondernemingsactiviteiten, efficiency en kostenbeheersing, wisselkoersveranderingen, renteschommelingen, onzekere politieke situaties, veranderingen in wet- en regelgeving, belastingtarieven, het succes van overnames, samenwerkingen en afstotingen en de gevolgen van recente en potentiële terroristische aanvallen en de strijd tegen het terrorisme.
Voor een meer gedetailleerde bespreking van de risico's, onzekerheden en andere factoren die Océ's werkelijke resultaten, prestaties of succes kunnen beïnvloeden, wordt verwezen naar pagina's 69 tot en met 74 van het jaarverslag over 2005, Océ's Annual Report 2005 on Form 20-F en andere publicaties die Océ gedeponeerd heeft bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. Océ's forward-looking statements geven de situatie weer van de datum waarop de uitspraken worden gedaan en Océ verplicht zich niet tot publicatie van wijzigingen op de forward-looking statements ten gevolge van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins.



---- --