3 e persbericht van vrijdag 15 september 2006

Eindhoven, 15-09-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Vrouw omver gereden, auto rijdt door

Op de parkeerplaats van Winkelcentrum Woensel is vrijdag rond 14.35 uur een 79-jarige vrouw uit Eindhoven aangereden. De vrouw was haar schoen aan het vast maken toen een auto achteruit reed en tegen de vrouw botste. De vrouw viel hierdoor en liep verwondingen in haar gezicht en aan haar arm op. Ze is voor behandeling naar het ziekenhuis geweest. De bestuurder van de rode auto is na de aanrijding weggereden. De politie is op zoek naar de bestuurder van deze auto en naar getuigen van deze aanrijding. Zij kunnen contact opnemen met de politie van Woensel Noord via 0900-8844.

Eindhoven: Verdachte van diefstal fiets aangehouden

Op het Eindje is vrijdag rond 15.45 uur een 42-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man had een fiets bij zich waarvan hij de herkomst niet kon verklaren. De politie verdenkt de man van diefstal van deze fiets en heeft hem voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

Helmond: Verdachten van brandstichting aangehouden

Op de Twijnsterhof zijn vrijdag rond 18.10 uur een 33-jarige en een 25-jarige man uit Helmond aangehouden. Beiden worden verdacht van brandstichting in een portiek aan de Twijnsterhof, in struikgewas aan de Achterste Straakven en van een brievenbus aan de Kempenhof kort voor hun aanhouding. Het tweetal is voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.

Lierop: Ongeluk met dodelijke afloop

Op de Rijksweg is vrijdag rond 16.30 uur een bromfietser (identiteit op het moment van het verschijnen van dit persbericht nog niet vastgesteld) in botsing gekomen met de vrachtwagen van een 29-jarige chauffeur uit Lierop. De bromfietser is ter plaatse overleden. De politie is nog druk bezig met het onderzoek en de afwikkelingen van het ongeval.

Westerhoven: Politie houdt verdachten aan na onenigheid in het verkeer

Op de Provincialeweg zijn vrijdag rond 16.35 uur twee mannen uit het Belgische Genk (33 en 43 jaar) aangehouden. Zij zouden kort voor hun aanhouding een 21-jarige vrachtwagenchauffeur uit Oldenzaal hebben klemgereden op de Provincialeweg. Vervolgens werd het portier van de vrachtwagen opengetrokken en werd de chauffeur in zijn gezicht geslagen. De chauffeur zag kans om via de passagierszijde uit zijn cabine te vluchten en hulp te gaan halen. De mishandeling zou gebeurd zijn naar aanleiding van een onenigheid in het verkeer op de kruising Hoekerbeemden Fressevenweg, kort voor de aanhoudingen. De beide mannen zijn voor verder onderzoek in de cel gezet.