Webflex is nu everett


NIEUWEGEIN, 20060914 -- Webflex zal vanaf 15 september 2006 haar bedrijfsactiviteiten voortzetten onder een nieuwe identiteit: Everett. Deze stap past in de herdefinitie van het bedrijf Webflex en luidt het begin in van een ambitieus nieuw tijdperk van groei en ontwikkeling.

Het huidige Everett heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gewaardeerd Middleware advies- en implementatie specialist, met een duidelijke focus op nieuwe concepten en technologieën op het gebied van Portalen, Identiteits Management, Secure Remote Access en Enterprise Applicatie Integratie. Recentelijk is het portfolio verder uitgebreid met een `Zoek'-oplossing Competence Center.

Everett is als resultaatgericht adviseur en systems-integrator momenteel werkzaam voor vele vooraanstaande organisaties en bedrijven in haar `thuismarkten', Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast is Everett betrokken bij grote projecten in Dubai, Rusland, Duitsland en vele andere landen in Europa.

Everett's inspiratie is het verbinden van individuen aan ICT-diensten, op een veilige, gepersonaliseerde en vraag-gestuurde manier. Everett's overtuiging is dat Middleware de oplossing biedt voor de vereiste flexibele ICT omgeving. En dat nieuwe concepten en technologieën in dat veld kunnen zorgen voor een blijvend concurrentievoordeel. Everett is een innovatief bedrijf, dat innovatieve concepten omarmt in een fase dat zij net klaar zijn voor gebruik, `leading edge' in plaats van `bleeding edge'.

Everett streeft naar `thought-leadership' op al haar expertise gebieden en werkt als vertrouwd adviseur voor de `early-adopters' in iedere bedrijfstak.

Danny de Vreeze, directeur Everett: "Het was deze constatering welke leidde naar onze nieuwe naam. Everett bestaat uit teams van unieke professionals die samenwerken om onze visie te realiseren voor onze klanten. Hoewel wij ICT ademen, respecteren we dat het uiteindelijk allemaal mensenwerk blijft. Dit hebben wij willen benadrukken door vanaf nu samen te werken onder een `mensen'-naam, waarbij wij een duidelijke link willen maken met het echte DNA van ons bedrijf: het toepasbaar maken van nieuwe technologie. Onze nieuwe naam verwijst daarom naar de voornaam van de `thought leader' (*) achter de theorie van innovatie adoptie."

Everett zal zich vanuit haar nieuwe kantoor in Nieuwegein de komende periode blijven richten op nationale en internationale groei.

(*) Everett Rogers - diffusion of innovation