Ingezonden persbericht


Gold edition van een gouden formule

Classic Café Radio 10 Gold Edition: daar moet je bij zijn

Vijf jaar lang Classic Café in Brothers, alle reden voor een feest. Op 16 september 2006 gaat iedereen uit zijn dak tijdens de eerste Classic Café Radio 10 Gold Edition. Een muzikale reis door de tijd. Van de jaren zeventig via de jaren tachtig naar het einde van de jaren negentig. Met de beste DJ's, show en spektakel wordt de Jaarbeurs in Utrecht omgetoverd tot het ultieme Classic Café. Veelgedraaide binnen- en buitenlandse artiesten van toen brengen op een enorm discopodium live hun hits! Vijf jaar lang Classic Café in Uitgaanscentrum Brothers, vijf jaar lang pure muziekavonden voor liefhebbers. Dat vieren we op 16 september met Classic Café Radio 10 Gold Edition. Een feest met de verrassendste - herinner je je deze nog - artiesten, DJ's en spektakel: daar moet je bij zijn! Een muzikaal evenement dat geen gelijke zal kennen.

Verrassend
Want: bijzonder wordt het op 16 september in de Jaarbeurs. Naast geweldige DJ's treden er vele bekenden van toen op. Ruim vijftig dansers en danseressen presenteren een visueel spektakel. Daar ga je in mee, daar hoor je bij als je op 16 september in de Jaarbeurs bent. Swingen onder de grootste disco- glitterbal ter wereld. Brothers Outdoor Events BV maakt van dit eerste Golden Café een enorm feest. Alle gasten krijgen sowieso het 'Megazin-in' van toen mee. Een glossy lees en kijkmagazine waarin u leest waarom u de Volkswagen Kever 1302 met ronde voorruit moet kiezen, hoe fraai de beelden zijn op de nieuwste kleurentelevisies van Philips en wat Ad Visser die avond brengt in AVROŽs TopPop. Het 'Megazin-in' van een uniek evenement waar iedereen mega (veel) zin in heeft.

Uitgaanscentrum Brothers
Op zaterdag 16 september 2006 is de Jaarbeurs Utrecht eventjes Classic Café. Een succesformule waarmee Uitgaanscentrum Brothers vier jaar na hun opening startte. Eerst eenmaal per maand, nu elke twee weken met iedere keer weer een volle bak met gasten uit heel Nederland. Het eerste lustrum wordt gevierd met een gold edition van deze gouden formule. De gemoedelijke en aanstekelijke sfeer van de avonden in Brothers worden op 16 september 2006 overgebracht naar de Jaarbeurs in Utrecht. Daar horen alle vaste Classic Café gasten bij. Daar hoort iedere liefhebber van de even nostalgische als eigentijdse muziek-van-toen bij!

Partners
Veel organisaties en bedrijven zijn enthousiast over de invulling van de Classic Café Radio 10 Gold Edition. De zaal, het geluid, de entourage: de ene verrassing volgt de andere op. Dare2Share heeft een ereplaats in de lijst van partners. Deze organisatie organiseert feestelijke evenementen om geld in te zamelen voor goede doelen. Zij vragen deze avond aandacht voor hun sympathieke activiteiten. Maar ook Radio 10 Gold is erbij, een partner van formaat, die zelfs hun logo een Classic Café uitstraling heeft gegeven. Een duidelijker signaal voor het vertrouwen in het succes van dit evenement is nauwelijks voor te stellen. Daarnaast is De Telegraaf een andere belangrijke mediapartner die alle aandacht besteedt aan Classic Café Radio 10 Gold Edition. Ticket Service doet voor dit evenement veel meer dan alleen de kaarten verkopen.

Kaartverkoop gestart
De kaartverkoop is gestart. Voor E 35 bent u erbij van 's avonds laat tot 's morgens vroeg! Bestel uw kaarten nu, want vol is vol.

[