Ingezonden persbericht


Classic Café Radio 10 Gold Edition
in Jaarbeurs Utrecht

Hilversum, 28 juni 2006 - Brothers organiseert in samenwerking met Radio 10 Gold het grootste en gezelligste classics evenement van Nederland. Classic Café Radio 10 Gold Edition vindt plaats op zaterdag 16 september aanstaande in de Jaarbeurs Utrecht. Beleef een muzikale reis door de jaren '70, '80 en '90 met top DJ's, live performances en spectaculaire shows.

Op zaterdag 16 september bestaat Brothers Classic Café vijf jaar. Al jarenlang zijn deze bekende avonden in Brothers Bunnik een trekpleister voor de classics liefhebbers. De discoknallers uit de jaren '70, '80 en '90 en live entertainment zorgen twee keer per maand voor een gezellige avond terug in de tijd. Om het vijfjarig bestaan te vieren organiseert Brothers Outdoor Events een mega classics evenement in de Jaarbeurs Utrecht, The Classic Café Radio 10 Gold Edition.

Top DJ's, de internationale sterren van toen en meer dan 40 dansers vanuit heel Europa in sensationeel aangeklede hallen zorgen voor hét feest der herkenning. Een totale beleving die het oog en oor zullen verbazen. Het evenement biedt aan ruim 10.000 bezoekers het ultieme déja-vu. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via ticketservice.nl en classiccafe.nl. Voor meer informatie ga naar radio10gold.nl.

Toine van de Donk, Marketing Manager Brothers Outdoor Events: "Geweldig om met Radio 10 Gold samen te werken. Het is natuurlijk dé zender om voor 16 september in de juiste stemming te komen, 24 uur per dag!"

Datum: zaterdag 16 september 2006

Plaats: Jaarbeurs Utrecht

Tijd: zaal open om 20.00 uur

Kaarten: ¤ 35,00 (excl. boekingskosten), via ticketservice.nl en classiccafe.nl

Radio 10 Gold

De muziek van Radio 10 Gold is gericht op de volwassen luisteraar. Radio 10 Gold draait de grootste hits uit 40 jaar Top 40. Radio 10 Gold is in heel Nederland en ver daarbuiten te ontvangen via AM 1008, radio10gold.nl en in heel Nederland via de kabel. Kijk voor meer informatie op radio10gold.nl.

Radio 10 Gold maakt deel uit van de Talpa Media Groep