Ingezonden persbericht


U i t n o d i g i n g voor het Congres

"The art of global networking by black business women & professionals Local and global"

"The art of global networking", is de titel van het tweedaagse internationale congres dat op vrijdag 15 en zaterdag 16 september 2006 wordt georganiseerd door de businessclub Zwarte Zaken Vrouwen Nederland (ZZVN) in het World Trade Center te Rotterdam. Wij nodigen U hierbij uit om deel te nemen aan dit unieke tweedaagse congres !

Talentvolle en kwalitatief goede vrouwelijke managers zijn er voldoende in Nederland. Ook is in Nederland ruim drie op de tien ondernemersvrouw. De businessclub Zwarte Zaken Vrouwen Nederland (ZZVN) weet dat er zich onder zwarte vrouwen veel potentieel bevindt met verborgen economisch talent. Stimulering en zichtbaar maken van het talent van deze zwarte vrouwen leidt tot succesvolle ontwikkeling van het ondernemerschap en bevordert de doorstroom naar hoge posities bij de overheid en het bedrijfsleven. In de praktijk blijkt dat er een dringende behoefte is aan een eigen herkenbaar ondernemersnetwerk. Ons doel is om via het ondernemersnetwerk vrouwen te stimuleren en te inspireren naar leiderschap en succes en het nut te laten inzien van aansluiting bij netwerken.

Daartoe bieden wij u:
! 15 en 16 September een podium waarop het succes en de economische kracht van zwarte vrouwen geëtaleerd zal worden. ! De mogelijkheid om tal van workshops te bezoeken om kennis op te doen en daarmee een basis te leggen voor verdere groei en ontwikkeling.
! De gelegenheid om internationale contacten te leggen en ervaringen te delen met talentvolle ondernemende vrouwen en toe te treden tot het netwerk van de ZZVN.

Het congres met als titel "The Art of Global Networking" moet het belang van netwerken op lokaal, nationaal en internationaal niveau bevorderen. Voor wie is het congres bedoeld? Het congres richt zich in eerste instantie op alle zwarte vrouwen die een onderneming leiden en vrouwen die een toppositie bekleden in Nederland of op weg zijn naar de top.

Daarnaast is het congres ook bestemd voor bedrijven en overheden die diversiteit hoog op de agenda hebben staan, iedereen die enige affiniteit met de doelgroep heeft en geïnteresseerden.

Deelnemers zijn:

! Zakenvrouwen afkomstig uit de Verenigde Staten, Engeland, Frankrijk, Turkije, Marokko, België, Duitsland, Nederland, Brazilië, het Caribische gebied, Zuid-Afrika, Ghana, Kenia, Sudan, Suriname en de Nederlandse Antillen.

! Vertegenwoordigers van overheden uit deze landen en internationale organisaties die zich bezig houden met economische diversiteit en emancipatie.

! Nederlandse zakenvrouwennetwerken en opinion leaders.

! Zwarte professionals en senior managers.

! En natuurlijk iedereen die geïnteresseerd is en talent wil ontmoeten.

Het congres bestaat uit o.a. de volgende onderdelen:

! Paneldialogen op beide dagen tussen topvrouwen uit de hele wereld en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en de overheid.

! 5 workshops per dag met diverse onderwerpen om kennis te delen en een basis te leggen voor verdere groei en ontwikkeling.

! Speeddaten bij Digital Port Rotterdam.

! Presentatie van een virtueel wereldwijd Platform van zakelijke vrouwennetwerken.

! Een bedrijvenbeurs met vooraanstaande standhouders van belang voor de doelgroep.

! Optredens van topartiesten.

! Muziek, dans en culturele activiteiten uit de deelnemende landen.

De kosten voor het tweedaagse congres bedragen 245,-- (incl. b.t.w) per deelnemer, inclusief workshops, lunch, koffie/thee, borrels etc. en een syllabus. Wanneer u zich inschrijft voor 15 Augustus 2006 ontvangt u een vroegboekkorting en betaalt u 195,- (incl b.t.w) per deelnemer.

Voor meer informatie over het Congres "The Art of Global Networking" bezoek de website : www.zzvn.nl of bel met Laura van den Bor, logistiek projectleider, telefoonnummer 070-441 57 05, laura.van.den.bor@reedbusiness.nl

Brochureaanvraag en algemene informatie: 070-441 57 95 Ministerie van Economische Zaken EQUAL
Dit congres is mede mogelijk gemaakt
door bijdragen uit het Europees Sociaal Fonds

---- --